Merhaba bu sıralar hersey ters gidiyor yani şöyle hangi işe girmeye kalksam hep bir terslik ve olumsuzluk oluyor aslında çok şanssız olduğum söylenemez ama nedense hep böyle bu sıralar...Aslında belki ben de acele ediyor olabilirim.Yani bugün girdiğim işte hemen satış yapacağım kazanmayı beklemek ya da işim ilk gününde herseyin olumlu olmasını belki aptallık sayılabilir ama insan motive amaçlı beklemiyor değil.Satmaya çalıştığım üründe de yaptığım diğer işlerde ne uçuk sayılar ne de alakasız sayılar söylüyoru ya da part time çalıştığım işte büyük bir maaş bekliyorum.Piyasayı araştırıp olması gerekende kanaat kılıyorum ve olması gerekeni bekliyorum
Mesala satış yaparken neye dikkat etmeliyim ya da sizde ilk bir ürün satarken veya işinizin ilk gününde zorladınız mı ? Bence bir çoğunuz ilk günde zorluk veya aksilik yaşamışsınızdır.Sizce bunun için ne yapabilirim.Aslında oluruna bırakmaya çalışıyorum ama yapamıyorum işte.Kendimde hata aramaya çalışıyorum ama bulamıyorum.
Anlayacağınız belki çok basit bir konu ama tek başıma çözemiyorum.Yardımcı olabilir misiniz bana ? :)
Sizde görüşlerinizi,önerilerinizi paylaşabilir misiniz?