Bir çok forum sitesinde açıkcası kayıtlı olan bir kullanıcı olarak WMAracı forumunu diğer forumlara değişmem. Bilinen yılların artık kaliteli forumları arasına dahil olmuş forum ve forumlarda bile yönetimde bulunan birisi olarak her zaman lafımı esirgemediğim gibi tekrar esirgemeden rahat ve esnek bir şekilde telafüz edebiliyorum. WMAracı bana ayrı bir keyif yapıyor senaryoya gerek yok.

Yetki için yalakalık yapan insanları da gördüm fazlasıyla gel gelelim ki yetkin olmadığı zaman selamını bile almayan insanlar ile karşılaşmak oldukça fazla olabiliyor. Bu durum da herkes gibi sıradan olmak, ayrıcalıksız ve bilinen tanınan ve hatta marka haline gelen bir nickke sahip olmakta ayrı bir kıvam diyebilirim.

WMAracı, forum sitesinde üst ve alt yönetim dahil olmak üzere bağlı olduğum süre zarfı içerisinde çok güzel dostluklarım oldu. Allah nazarlardan saklasın her zaman bir tek sözüne bile bakarak dostluğun kurallarına uygun bir şekilde yakınlık kuran içten samimi ve dosthane gönüllerden oluşan bir çevre bile ayrı güzellik diye söyleyebilirim.

Ticaret, Dostluk, Bilgi Akışı ve en önemlisi ise Paylaşım ve Destek konularında kaçınılmaz kalitesi ve huzur dolu ortamı ile eşsiz bir forum olmanın ayrıcalığını WMAracı'nda yaşamak gibisi yok. İsmini telafüz etmediğim (üç harf) forum da bile böylesine huzur yok. Bunu açık yüreklilik ile söyleyebiliyorum. Benim gibi düşünen bir çok insanın da olduğunu biliyorum.

Nonloser O ayrı bir dost ve herşeyden en önemlisi asilliği ile her zaman parmak ucu ile gösterilebilecek bir insandır. ;)