52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
*** üyeliğimde var. Fakat *** ilgimi çekmiyor. Nedense wmaracina girdiğimde tasarımından mı yoksa geçirdiğim güzel zamandan mı bilmiyorum ama daha açık geliyor.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
V** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
*** davetiye için o kadar çırpındım. davetiye buldum bi yıl sonra :) bide kayıt için donmain istemez mi? burayı buldum çok memnunum :D
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
U** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Her forum ticaret ve yardımlaşma üzerine kurulu. Ama şuanda çoğu forum sadece ticaret anlamında işliyor. Artık yardımın pek bir anlamı yok gibi geliyor. Tam bu sırada WM Aracı devreye giriyor. Herkesin belirli bir seviyede olduğu her alanda uzman olanların bulunduğu bir forum olduğu için seviyorum :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Ticaret
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
249, (%100)
Adaş öyle bir soru sordun ki, Anlatmakla bitmez ama kısa ve öz olarak şunları söylemek isterim;
#Eğer ki İnternet alanında bir şeyler yapma gayretinde iseniz, Web site oluşturmak, ticaret yapmak v.s buna benzer bir konu ile ilgili olduğunuz da gereksimler duyarsın. Siteni analiz etmek için, tanıtmak için, yaşadığın sorunun cevabı için, çevre edinmek için arayış içerisine girersin.
Bu saydığım özellikler ve dahası WM Aracı forumunda mevcut, ayrıca bağımlılık hissi veriyor. 2012 yılından bu yana log kayıtlarıma bakın her gün ama her gün giriş sağladım. Hasta olduğumda, Tatilde olduğumda, Çalıştığımda, Morelim bozuk olduğunda, Mutluluğum da :) Hatta inanın evlendiğim gün bile girdim :) Kızımın olduğu ilk gün, Yani demek istediğim giriş yapmadan duramıyorum.
#Çevrem beni PC'de gördüğünde şu lafı söylerler; ''Yine mi Wmaracı nedir bu hep buraya giriyorsun'' Hal işte bu ne kadar anlatmaya çalışsam tarifini edemiyorum :)
2 kişi bu mesajı beğendi.
Serkan ERGÜN - Her şeyi denerim; ama yapabildiklerimi yaparım.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yazılım Tek.
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
25, (%100)
Uzun süredir üyesiyim çok yenilikçi ve sürekli geliştiren bir ekibe sahip yaptıkları çoğu iş taktire şayan, başarılarının devamını diliyorum Wmaracına.
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Galiba resmen bende bağımlısı oldum, günde bir kere giremeden duramıyorum.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
pc yi açar açmaz faceye giriyorum direk yenı sekme acıp birde webmaster aracına giriyorum. neden bilmiyom ama dolasmasamda kalıyo öyle sekmede :D
1 kişi bu mesajı beğendi.
Kadınlar müthiştir, uzaktan bakınca.
MeMo
SEO Candır, MeMo Uzman :)
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster, Editör, SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
T** M**
-
-
-
Ticaret
50, (%100)
Üyeleri sıcak kanlı iyi insanlar, bildirim sistemi olması, ticaret sağlam, sitenin karışık olmaması her şey 10 numara.
en sevdiğim ise reklamların hepsi iyi yerde olması göze çarpmıyor ve rahatsız etmiyor.
sağ alta sohbet sistemide gelirse daha da süper olur