1) CezaLet , seninlede muhabbetimiz olmuştu bu konu hakkında. 9 yaşımda yazılıma ilgi duymaya başladım. zaten o zamandan bu yana matematikte toplama çıkarmadan ileriye gitmedim. birde bunun üstüne lisede matematik-fen okudum. bi umut bilgisayar mühendisliği yazarım diye. :D neyseki sorunsuzca bitti lisemiz. lakin şu yaşıma kadar büyük deneyimler yaşadım. benim bu alana olan ilgimi farketmeyenler utansın arkadaş, 18 yaşımda bilmem kaç yerden teklif geliyo, onlara lafım yok fakat benim isyanım devlet babaya. bir yere kapak atacağız diye askeriyeyi düşünüyorum artık. dediğim gibi iş konusunda sıkıntı yok fakat o lanet olasıca bilgisayar mühendisi sertifikasını alamıyorum!! ne yani sırf matematikten yapıp mf puanıda iyi geldi diye bilg. müh. yazan arkadaşlar mı işini hakkatten yapacak? HAYIR YAPMAYACAK, çünkü ilgisini bilgisayara üniversitede veren bir ton kişi tanıyorum, onun öncesinde hiç birşey yok bilgisayara dair! artık gelecek nesile bi el atsınlar. çocukların ilgisi neyse ona yönlendirsin aileler ve devlet.
2) bu sektörde ismini duyurduğu sürece çok iyi yerlere gelinebilir kesinlikle. portföy ne kadar geniş olursa isminde o kadar duyulur hesabı. kendi kendinin patronusun, değme keyfine.. :) lakin ofis ortamı daha iyi oluyor. fakat ona bişey diyemem tabi.