bildiğim kadarını söyleyim. yinede bu bölümleri okumuş etmiş arkadaşlarda cevap yazarsa sevinirim.
bilgisayar mühendisliği sadece yazılımdan ibaret değil. en basit haliyle donanım & yazılımdan oluşmakta. lakin ülkemizde bilgisayar programcılığı, yazılım müh. ve bilgisayar müh. arasında pek fark yok. iş hayatında her üçüde yazılımla uğraşıyor genel olarak. yine bildiğim kadarıyla yurtdışında bilg. müh. kavramı elektronik/donanıma kayıyor gibi. herneyse web yazılımcılığına dönelim. bence bilgisayar alanında yeterince bölüm açıldı ülkemizde. web yazılımcılığı diğer tüm bölümlerle alakalı kanımca. üniversitede yeterli bilgiyi alamıyoruz. öğrencinin ilgisine göre değişiyor açıkcası bu durum. bu işler birazda aşk ister demek lazım. sevmen lazım yaptığın işi. üniversite sana a'yı b'yi verir, sen z'ye kadar tamamlarsın. en azından ben öyle yapardım. :) kısacası web yazılımcılığını ayrı bir dal olarak görmeyin, bilg. programcılığına yada bilg. mühendisliğine bağlı bir dal olarak düşünülebilir kanımca.
benim görüşüm bu yönde.