Başlık da belirttiğim gibi evdenevenakliyat ismi geçen ve 2011 yılında kayıt edilen tamamen özel yazılım olan A'dan Z'ye proje sahibi olduğum bir site düşünelim. Fakat 81 vilayet dahil olmak üzere 85 tane de ilçe de ilk sayfada çıkmaktadır.
Bu platform daha evvel bir firmaya aylık 4500 TL'ye kiraya verildi ancak daha sonrasında fiyatı biraz üste çıkarmak zorunda kaldığımız için 3/6/12 aylık kiraya verileceğini söylediğim de insanlar O fiyatlara hazır kurulu site alabileceklerini iddia ettiler. :p
Böyle bir platform düşünelim. Google Play ve Apple Store'de uygulaması olan günlük ortalama 3K 4K arası değişen hit ve en önemlisi günlük minimum 4 talep düşen bir platformdur.
Merak eden arkadaşlar lütfen site adresini hiç PM talep etmesin. Site reklamı yapmıyorum sadece araştırma yapıyorum. Öneri ve dilekleriniz için teşekkür ederim.
- Satmaya kalksak ne kadar rakam vermeliyiz?
- Kiraya versek ne tür bir prosedür izlemeliyiz?
Bu arada peşin olarak 30.00 TL veren bir firma var ancak yanaşmıyorum sebebi ise 2 aylık çek veriyor ve ileriye yönelik olacak şekilde ilgimi çekmeyen bir tahsilat tipidir. Bu sektör de bilgi sahibi olan ve sektör de araştırma sağlayan arkadaşların önerilerini dinlemek istiyorum.