Merhaba,
Öncelikle bende bir sağlık projecisi olarak, size tavsiyem özel bir yazılım ile devam edin.İnanın kim ne derse desin wordpressi övselerde bir çok testten geçirdim ozel yazılım ile wordpress arasında ki farkı. Sonuç kendi yazdığım Scriptim wordpressin 3 günde yaptığını 1 günde yapıyor. www.doktordr.com inceleye bilirsiniz.
Özel yazılım konusunda haklı olabilirisiniz. Ancak sorun şu ki benim yazılım konusunda hiç bir bilgim yok ve bu yazılımı da birisine yaptırdığımda, aslında siteyi de bu kişiye teslim etmiş oluyorum. Mesela sizin yazdığınız özel scriptleri başkasının çözmesi ve tam anlamıyla kullanabilmesi zor. Ancak WP veya Joomla gibi CMS'lerde birçok kişinin bilgisi var ve ben bu konuda kişi bağımlı olmamayı tercih ederim. Tabi ilerde site biyerlere gelirse dediğinizi düşünebilirim. Ayrıca sizin sitenizi de biraz inceledim. Kendimde bir doktor olarak söyleyebilirim ki, bu sitelere genellikle özel hastanerlerde çalışan hekimler yatırım yapıyor. Ancak bildiğim kadarı ile hastaları belirli doktorlara yönlendirmek TR'de suç teşkil ediyor ve doktortakvimi (eski eniyihekim) sitesine bu konuda mahkeme ceza verdi. Siteniz mutlaka iş yapacaktır ama bence bu konuda doktor üzerinden gitmek yanlış. Bu konuda bunda 10 yıl kadar önce bir projeye başlamıştım ve 2 ayda epey populer olmuştu ama ben o zaman asistan olduğum için devam edemedim. Şimdiye kadar hala benim o zaman yaptığımı yapan birisi çıkmadı ilgilenirseniz özelden bu konuda konuşabiliriz. Tavsiyeleriniz için teşekkürler