-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
kargadergi.com adlı internet sitem için ağır eleştirilerinizi bekliyorum. Tema, isim ve içerik ne olursa olsun görüşlerinizi bekliyorum.
Geliştirme ve iyileştirmek adına kısaca yapmak istediklerimden bahsedeyim. Amacım bir içerik platformu oluşturmak yavaş yavaş konularımı artırıyorum. Bu yönde ilerleyerek güncel bir içerik platformu yapmak isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
#Son Hafta bölümünde yazıları kaldır sadece görsel olsun. Konu içerisine girince sağ sol yazı göz zevkini bozuyor. Bence Bumerang üyesidir daha küçük ve görünmeyen bir yere eklenmeli. Menü altındaki reklamı kaldır. Sitenin kalitesini bozuyor. Son olarak içerik kasan ve bu tarz temalarla yürümeye çalışan çok site var. Ekip kurmadan bu tarz siteleri tek başına yürütmek zor gibi görünüyor.
https://www.facebook.com/kargadergi/photos/pb.651088315025286.-2207520000.1461309900./700057983461652/?type=3&theaterBu tarz şeylerle yürüyemezsin.
http://kargadergi.com/populer-oyun-angry-birds-mayista-sinemalarda-1293/Video silinmiş. Bu videoları para kazanma amaçlı olmayan bir youtube kanalına ekleyip sitene öyle koymalısın.
Sosyal medyada aktif olman güzel bir şey. Elimden geldiğince ağır eleştirdim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Neden sürekli # simgesi var?
Sayfa aşağıya doğru çok uzuyor.
Sayfalar geç açılıyor.
Görseller çok büyük.
Başarılar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
mühendis
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
73, (%100)
ağır eleştirin dedin diye AĞIR eleştiriyorum. İnternet zaten bilgi çöplüğüne dönmüş, sitenin ne artısı var da insanlar büyük siteler varken seninkine girecek ?Ben ziyaretçi kafası ile ilgimi çeken bir şey bulamadım.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Şimdi tövbe zamanı..
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
müzisyen/webmaster
-
-
Ad Soyad
E** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Temayı pek beğenmedim. İçeriği kapsayan container biraz daha geniş olsa, kenarlarda sınırlayıcı çizgiler olmasa daha güzel durabilir.
Üstte iki sıra menü görüntüsünü rahatsız edici buldum. Siyah menünün genelde en üst sınırı belirlemesine alıştığımızdandır heralde onun üzerinde gri menü olması ve açılır kapanır olması beni rahatsız etti.
Sayfayı ilk açtığımızda karşımıza çıkan konu resimlerinin karanlık olması da siteye ilgiyi azaltıyor. Karanlık yapmazsan üzerindeki başlıklar okunaklı olmayabilir anlıyorum ama öne çıkan yazıları başka şekilde yapılandırıp hem parlak resimler, hem okunaklı başlıklar elde edebilirsin.
Menünün altındaki reklam da uyumsuz duruyor. Reklamı sağa yaslayıp sol tarafa ufak bi kutucuk falan ekleyerek sayfa yapısıyla hizalı hale gelse daha iyi olabilir.
İçerik konusuna ben bir soru sorayım. Sitenizi neden takip edelim? Başka sitelerde bulamayacağımız ne var?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Karga Dergi çok beğendiğim bir web sitesi, eleştiri getirmek çok isterdim fakat maalesef pek bulamıyorum. Ben siteden çok kampanyalarınıza dikkat çekmek istiyorum, sürekli kitap hediye aktivitesindesiniz, ben de bizim dergiyi yaparken sizin sitenizi örnek gösterip "ya işte bunun biraz daha edebiyata yakın hali" diyerek anlattım insanlara ve sonunda yaptık :) ben sitenizi başarılı buluyorum ve haftada bir kez girip yarım saatimi geçiriyorum elinize sağlık
HeroTurk
Ne Mutlu Türküm Diyene!!!
Kimlik Onayı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Cnc programcısı
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
47, (%100)
bence alan adı alakasız
Ek Olarak: kargablog.com boşta
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Madem eleştiri istedin, önce logodan başlayalım. Gözüme hiç bir şekilde hitap etmedi ve tema ne yazık ki beni kendine çekemedi, ayrıca # bu işaretten hemen kurtul ve sloganı değiştir, bir başka dergi kafası deme, başka şeyler dene.
İlk denemede giriş yap/kayıt ol çalışmadı ama ikinci denemede açıldı, bunu ya düzeltin yada silin. Devam edelim, sağdaki içerikleri sevmedim bir çözüm bul ha ayrıca videoları adamların youtube kanallarından ekle aksi halde başına bela olur.
Eleştiri yeterlidir.