lostyazilim
tr.link

Ağır Eleştirilerinizi Bekliyorum.

13 Mesajlar 1.651 Okunma
lstbozum
tr.link

onaykeles onaykeles WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Mali Müşavir
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 283 / 103
  • Ticaret 33, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,

kargadergi.com adlı internet sitem için ağır eleştirilerinizi bekliyorum. Tema, isim ve içerik ne olursa olsun görüşlerinizi bekliyorum.

Geliştirme ve iyileştirmek adına kısaca yapmak istediklerimden bahsedeyim. Amacım bir içerik platformu oluşturmak yavaş yavaş konularımı artırıyorum. Bu yönde ilerleyerek güncel bir içerik platformu yapmak isterim.

wmaraci
reklam

takiplekazan takiplekazan www.ucuztakipcim.com Kullanıcı
  • Üyelik 04.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Sosyal Medya Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** Ş**
  • Mesajlar 860
  • Beğeniler 85 / 277
  • Ticaret 1, (%100)
#Son Hafta bölümünde yazıları kaldır sadece görsel olsun. Konu içerisine girince sağ sol yazı göz zevkini bozuyor. Bence Bumerang üyesidir daha küçük ve görünmeyen bir yere eklenmeli. Menü altındaki reklamı kaldır. Sitenin kalitesini bozuyor. Son olarak içerik kasan ve bu tarz temalarla yürümeye çalışan çok site var. Ekip kurmadan bu tarz siteleri tek başına yürütmek zor gibi görünüyor.

https://www.facebook.com/kargadergi/photos/pb.651088315025286.-2207520000.1461309900./700057983461652/?type=3&theater
Bu tarz şeylerle yürüyemezsin.

http://kargadergi.com/populer-oyun-angry-birds-mayista-sinemalarda-1293/
Video silinmiş. Bu videoları para kazanma amaçlı olmayan bir youtube kanalına ekleyip sitene öyle koymalısın.

Sosyal medyada aktif olman güzel bir şey. Elimden geldiğince ağır eleştirdim.
onaykeles

kişi bu mesajı beğendi.

Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com

UNKEF UNKEF WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 06.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek ARGE
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad F** Ç**
  • Mesajlar 2422
  • Beğeniler 995 / 744
  • Ticaret 17, (%100)
Neden sürekli # simgesi var?

Sayfa aşağıya doğru çok uzuyor.
Sayfalar geç açılıyor.
Görseller çok büyük.

Başarılar...
onaykeles

kişi bu mesajı beğendi.

hepyasemin hepyasemin Şimdi tövbe zamanı.. Kullanıcı
  • Üyelik 11.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek mühendis
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad İ** Y**
  • Mesajlar 977
  • Beğeniler 47 / 295
  • Ticaret 73, (%100)
ağır eleştirin dedin diye AĞIR eleştiriyorum. İnternet zaten bilgi çöplüğüne dönmüş, sitenin ne artısı var da insanlar büyük siteler varken seninkine girecek ?Ben ziyaretçi kafası ile ilgimi çeken bir şey bulamadım.
onaykeles BakalimBilelim UNKEF

kişi bu mesajı beğendi.

Şimdi tövbe zamanı..
wmaraci
wmaraci

Ergin Ergin WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 03.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek müzisyen/webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad E** A**
  • Mesajlar 431
  • Beğeniler 47 / 219
  • Ticaret 3, (%100)
Temayı pek beğenmedim. İçeriği kapsayan container biraz daha geniş olsa, kenarlarda sınırlayıcı çizgiler olmasa daha güzel durabilir.

Üstte iki sıra menü görüntüsünü rahatsız edici buldum. Siyah menünün genelde en üst sınırı belirlemesine alıştığımızdandır heralde onun üzerinde gri menü olması ve açılır kapanır olması beni rahatsız etti.

Sayfayı ilk açtığımızda karşımıza çıkan konu resimlerinin karanlık olması da siteye ilgiyi azaltıyor. Karanlık yapmazsan üzerindeki başlıklar okunaklı olmayabilir anlıyorum ama öne çıkan yazıları başka şekilde yapılandırıp hem parlak resimler, hem okunaklı başlıklar elde edebilirsin.

Menünün altındaki reklam da uyumsuz duruyor. Reklamı sağa yaslayıp sol tarafa ufak bi kutucuk falan ekleyerek sayfa yapısıyla hizalı hale gelse daha iyi olabilir.

İçerik konusuna ben bir soru sorayım. Sitenizi neden takip edelim? Başka sitelerde bulamayacağımız ne var?
onaykeles

kişi bu mesajı beğendi.

BakalimBilelim BakalimBilelim Beni bilen bilir... Kullanıcı
  • Üyelik 24.02.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek serbest meslek
  • Konum Tunceli
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 2181
  • Beğeniler 521 / 572
  • Ticaret 50, (%100)

hepyasemin adlı üyeden alıntı

ağır eleştirin dedin diye AĞIR eleştiriyorum. İnternet zaten bilgi çöplüğüne dönmüş, sitenin ne artısı var da insanlar büyük siteler varken seninkine girecek ?Ben ziyaretçi kafası ile ilgimi çeken bir şey bulamadım.

Tüm siteler için kilit soru bu işte?

Niye bizim sitemize girmeli ziyaretçi? Eğer ki bu sorunun mantıklı bir cevabı var ise zaten her türlü ilerler site...

Özellikle teknoloji alanında o kadarrr çok site var ki hanginizi takip edeceğiz arkadaşlar :)
onaykeles

kişi bu mesajı beğendi.

ilkanbalkan ilkanbalkan Genel Yayın Yönetmeni Kullanıcı
  • Üyelik 02.01.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek BT Eğitmeni - Webmaster
  • Konum Düzce
  • Ad Soyad i** B**
  • Mesajlar 1680
  • Beğeniler 435 / 562
  • Ticaret 30, (%100)
Karga Dergi çok beğendiğim bir web sitesi, eleştiri getirmek çok isterdim fakat maalesef pek bulamıyorum. Ben siteden çok kampanyalarınıza dikkat çekmek istiyorum, sürekli kitap hediye aktivitesindesiniz, ben de bizim dergiyi yaparken sizin sitenizi örnek gösterip "ya işte bunun biraz daha edebiyata yakın hali" diyerek anlattım insanlara ve sonunda yaptık :) ben sitenizi başarılı buluyorum ve haftada bir kez girip yarım saatimi geçiriyorum elinize sağlık
onaykeles

kişi bu mesajı beğendi.

HeroTurk HeroTurk Ne Mutlu Türküm Diyene!!! Kimlik Onayı
  • Üyelik 29.06.2013
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Cnc programcısı
  • Konum Karabük
  • Ad Soyad Ö** Ç**
  • Mesajlar 3963
  • Beğeniler 315 / 705
  • Ticaret 47, (%100)
bence alan adı alakasız

Ek Olarak: kargablog.com boşta
onaykeles

kişi bu mesajı beğendi.

dogandeniz dogandeniz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Computer Programming
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** Ç**
  • Mesajlar 681
  • Beğeniler 171 / 178
  • Ticaret 4, (%100)
Tüh reklama tıkladım :-)
onaykeles

kişi bu mesajı beğendi.

🇹🇷🇹🇷🇹🇷

3525 3525 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 27.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 2967
  • Beğeniler 1073 / 440
  • Ticaret 0, (%0)
Madem eleştiri istedin, önce logodan başlayalım. Gözüme hiç bir şekilde hitap etmedi ve tema ne yazık ki beni kendine çekemedi, ayrıca # bu işaretten hemen kurtul ve sloganı değiştir, bir başka dergi kafası deme, başka şeyler dene.

İlk denemede giriş yap/kayıt ol çalışmadı ama ikinci denemede açıldı, bunu ya düzeltin yada silin. Devam edelim, sağdaki içerikleri sevmedim bir çözüm bul ha ayrıca videoları adamların youtube kanallarından ekle aksi halde başına bela olur.

Eleştiri yeterlidir.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al