-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Bende MyBB de SMF de PhpBB de Vanilla da kullandığım siteler mevcut. Daha 1 ay ancak oldu: MyBB sitelerimden birini 1.400 TL'ye sattım.
Bir projemde de vB lisansı kullanıyorum evet. Ama MyBB, SMF, PhpBB gibi forum sistemlerini gözardı etmem, o ekiplerin hakettiği takdiri sunmama engel değil bu durum.
Kim hangi sistemi ne için kullanırsa kullansın o forum sisteminin kabahati değildir bu.
vietvbb.vn sitesini wa rez kullanıcıların hepsi biliyordur. Hem vB kullanıyor hem de en çok cra ckli, null vB indirilen sitedir kendileri. Şimdi vBulletin'i bunlarla mı anacağız?
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İstisnalar baya bi büyük, bu siteler hack forumlarının başını çekiyor, ayrıca google'da hack forums diye aratırsanız açtığınız her 2 siteden birinin MyBB olduğunu göreceksiniz :). Türk sitelerde söylerim fakat 14 yaş kavramına takılıp kalacaksınız.
Ha ayrıca vbulletin'in çok tercih edilmesinin sebebi premium bir support sisteminin olması, aradığınız cevapları rahatça bulabilmeniz. Bunun dışında vbulletinin bana kattığı birşey yok. Eğer ücretli bir sistem kullansaydım invision power kullanırdım..
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İnşallah hocam tezinizi seve seve çürütmeye hazırım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben MyBB'yi tercih ettim, bu muhabbetler boşa bence.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Ogrenci
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Hocam amacımız konunu baltalamak değil senin kullandığın forum sistemi olan MyBB hakkında bir eleştiri yapılmıştı bende buna karşıt bir eleştiride bulundum. Eğer MyBB konusunda bir desteğe ihtiyacınız varsa seve seve yardımcı olurum :) Sitenize gelirsek temanızı değiştirmeniz iyi olacak düşüncesindeyim..
3525
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Konu Dışı: Tartışmak isteyen varsa yen bir konu açalım.
Konu İçi: Forum takibimde, eğer bir sorun olursa bana da yazabilirsin.