-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
ARGE
-
-
Ad Soyad
F** Ç**
-
-
-
Ticaret
17, (%100)
Kesinlikle doğru bir konu. Zaten normal olarak düşünen herkes bu konunun doğrusunun, burada yazıldığı gibi olduğunu biliyor. Ben iki defa yaşadım takip etmediğim halde profilimde bir sayfadan paylaşım geldiğini. Anında şikayet ettim spam olarak ve takibi bırakıp engelledim. Sahte kitleyle bir şeyler yapmaya çalışılıyor.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Fullstack Developer
-
-
Ad Soyad
A** P**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
şimdiye kadar ne takipçi satın aldım, nede takipçi sattım ama bunun kadar gereksiz bir konu görmedim diyebilirim.
PHP & NodeJS | HTML & CSS & Javascript & jQuery | Vue.Js | RabbitMQ | Docker | Laravel | mongoDB | TypeScript | Redis
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web & Grafik ve iOS
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Kesinlikle katılıyorum. En basitinden biraz emek harcayıp sitenizin ilgi alanına göre aramalar yapıp twit atan üyeleri takip edin veya benzer içerğe sahip hesapların takipçilerine girip seri takip edin dönen döner zaten kendi rızasıyla sonuçta. Böylece hergün 200-300 takipçi çok rahat kasarsınız yarım saat vakit ayırarak. Crowdfire tarzı sitelerlede hergün gün sonunda GT yapmayan ve takipten çıkanlarıda temizler güzel bir hesap elde edebilirsiniz.
Bana kalırsa en sağlam yöntem güzel organik hiti olan mümkünse alakalı hesaplara reklam vermek, şahsen bir kere yaptırmıştım ve çok ciddi yararı oldu. Gelen 500 takipçiydi ama aldığım etkileşimi 500.000 sahte takipçiye eş değerdi ;)
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
N** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bence haklı değilsin. O bir bağımlılık oluyor ve daha fazlasının görünmesini istiyorsun profilinde. Ayrıca milletin yaptığı şeye neden bu kadar çok zamanını ayırdın ki
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Web & Grafik ve iOS
-
-
Ad Soyad
H** Y**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
@crewx Bu işten ciddi ekmek yiyen insanlar var, müşterilerin uyanmasını istemezler haliyle hocam :) Müşterilerde bir kere yaptıktan sora balonun söndüğünü ve gereksiz birşey olduğunu anlayıp organik hit sağlamanın derdine düşeceklerdir zaten hocam merak etmeyin :) Ayrıca organik oluşmayan bir hitin size ne gibi bir getirisi olabilir anlam veremiyorum, işinizi iyi yaptığınızı düşünüyorsanız o hit sizi bulur zaten veya riske girecek kadar güvenip reklam verirsiniz zaten :)