sistem güzelmiş ancak asus gtx970 yerine msi gtx970 alırdım fiyatı biraz daha ucuz gerçi 4 bin lik sistem toplayan 150 200 tlden mi kaçacak :D
Asus ekran kartlarına el değmeden üretiyor. Bende alacak olsam ASUS alırım. Ama şuan beleş olduğu için MSI 750ti kullanıyorum :D
Ayrıcı bu işlemci için sıvı soğutma şart değil. 150 Tl lik kule tipi soğutma kullanıyorum. Boşta 29-32 derece arasında dolaşıyor. Yükte 55 derece de kalıyor.
Asus el degmeden üretim yapiyor olabilir bu konuda bir fikrim yok ancak msi performans ve dayaniklilik olarak asus dan daha iyi bir cok yerde bunu gozlemliyorum o yuzden her zaman ekran karti secim önceliğim msi > asus olarak benim gozumde
Asus el degmeden üretim yapiyor olabilir bu konuda bir fikrim yok ancak msi performans ve dayaniklilik olarak asus dan daha iyi bir cok yerde bunu gozlemliyorum o yuzden her zaman ekran karti secim önceliğim msi > asus olarak benim gozumde
asus bende seçmem tabiki müşteri tabiki ama asusun teknik servisi çizgiden sms infocoma verdiler tabi maffetiler msi servispoint bakmada .çok sağlam ekip ve sağlam yapıyorlar
Ankara Akay Caddesi Kızılayda Firma Sebil Bilgisayar Toptancıyız Ama Son Kullanıcıya Satış Var Gelin Teknik Servise Görüşelim
Ek Olarak:
asus bende seçmem tabiki müşteri tabiki ama asusun teknik servisi çizgiden sms infocoma verdiler tabi maffetiler msi servispoint bakmada .çok sağlam ekip ve sağlam yapıyorlar
Merhaba kasa toplama ile ilgili pm atmıştım müsait olunca dönüş yaparsanız sevinirim :)