ishakorhan teşekkür ederim yorumun için;
Yazdıklarınızın benim yukarıda yazdıklarım hakkında olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçekten aslında gayet açıkça ifade ettiğim şeyleri farklı yorumlayarak yazmışsınız.
Ben kimsenin üslubunun değerlendirilmesini yada ticaret ilanlarının kısıtlanmasını anlatmadım yukarıda, dedim ki insanlar birbiri ile nazikçe konuşsun. Bugün bir ilanda "yapamıyorsanız soru sormak için mesaj bile atmayın" yazıldığını gördüm. Bu ortamın havasını da kaçırıyor tadını da. Elbete ki kimse kimsenin yazış tarzını değerlendiremez. Ama birisi size bunu yüz yüze söylese eminim tadınızı kaçırırdı.
Ben yapılan işin kalitesinin değerlendirilmesini ve bu kaliteye göre satıcıların da bir emek fiyatı ortaya çıkaracağını anlattım. Kimseye bu işin fiyatı bu değil bunu yazma demedim demem de. Aksine dersem ayıp olur çünkü ben piyasanın üzerinde fiyatlara iş yapıyorum. Ancak ortalama bir fiyat olması gerekli diye düşünüyorum.
Kimsenin "merhaba"sını "kardeşim"ini "hocam"ını değerlendirmekten söz etmedim, genel iletişimin değerlendirilmesinden bahsediyorum. Eğer karşıdaki kişinin iletişimi sizi memnun ettiyse küfür etse bile olumlu puan verebilirsiniz. Vermek zorunda da değilsiniz. Sonuçta bu sizin tercihiniz.
Lütfen söylediklerimi bir kez daha okuyup değerlendirin. Çünkü bahsettiğiniz şeylere benzer bir şey yazmıyor yukarıda.