Yahu arkadaşlar, her konuda benzer şekilde kendini ifade eden kızgın kişilere rastlıyorum. Ufak bi açıklama yapmak istiyorum.

Ben 22 yaşındayım. Dizi başladığından beri diziyi izleyen, özellikle kafa boşaltmakta birebir bir dizi olduğu ve bazı sahnelerinde komedi sahneleri yer aldığı için (bazıları için yavan gelebilir) bu diziyi izliyorum. Sanıyorum ki buraya kadar kimse için sorun yoktur. Şimdi gelelim ikinci kısma.

Bu dizi 10 yılı aşkın süredir tv ekranlarında ve dizi adıyla Hüsnü Komiser de bu dizinin bi ferdi. Onun dizide ölmesiyle, ortalıkta biraz eğlence olsun sohbet muhabbet geçsin diye bu cenaze olayı verilmiş/yayılmış durumda. Yani sandığınız gibi kimse YAS tutmuyor. Kimse gerçekten de öyle HÜNGÜR HÜNGÜR ağlayıp üzülmüyor. Sadece ülkemizin saplandığı bu çamurda kendimize eğlenecek, gülecek bir an bulmaya çabalıyoruz.

Ha bu arada, kıyaslanması dahi anlamsız ancak şehitlerimize bu kadar üzülünmüyor demişsiniz. Bazı insanlar vardır ki acısını paylaşmaz, içinde yaşar. Ancak bunu kimse bilemez yaşayıp yaşamadığını. Şehit acısı da öyledir işte, bazı insanlar her tarafta duyururu şehit var şehidimiz var diye. Bazısı atar içine içinde yatar acısını. Bunları bir akrabası geçtiğimiz haftalarda şehit olan biri olarak yazıyorum.

Yani lütfen ama lütfen, artık bazı şeylerin farkına varın. Bu eğlenme amaçlı açılan bir konu/konulardır. Ha çok uzadı diye kızabilirsiniz, ancak şehitlerimizle bu olayı gerçekten kıyaslıyorsanız diyecek birşey bulamıyorum.

İyi akşamlar.