1-2 kisininn disinda duzrnli yprum yapan yok surekli pespese yorum yapar hale geldik bazi arkadaslara mobilden surekli hata veriyor o yuzden brnde duzenli yapamiyorum.
Daha oncede yazmistim en gec 1 gun gecikmeli olarak grup devam edecek ise ben varim aksi takdirde best54 beni izinli yazabilirsin. Eksik kalan yotumlarida tamamlarim.
Daha oncede yazmistim en gec 1 gun gecikmeli olarak grup devam edecek ise ben varim aksi takdirde best54 beni izinli yazabilirsin. Eksik kalan yotumlarida tamamlarim.
Hocam şuan gruptaki arkadaşların hepsi dürüst arkadaşlar teknik nedenlerde eklenince bazen bende zorlanıyorum grubun yürümesi için arkadaşlarımızda özverili davranırsalar sorun haline gelmeden çözülmüş olur 2 gün içinde dönüş yapmayan veya izinli yazdırmayan arkadaşları uyaralım telafisi olmazsa gereğini yapalım .
Ek Olarak:
Hilmi Baca adıyla yorumlar bırakıldı. Ayrıca bir isteğim olacak arkadaşlar lütfen biraz özverili yorumlar bırakalım bir arkadaşın yorumunu anlayamadım karman çorman harfler birbirine girmiş lütfen dikkat edelim.
Hocam bazı arkadaşlar telefondan giriş yapıyor dolayasıyla bazı harfler anlamsız gelebiliyor bazen bende bu hataları düzelterek kayda geçiyorum . ama arkadaşlar bu konuya dikkat ederseler iyi olur tabiki herkez bir emek veriyor aynı karşılığı görmek tabii hakkı.
Ek Olarak: 22-4 yorumları feza ismi ile atıldı.