-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
K** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar,
Bir internet sitem var belli bir yere kadar kendim getirdim ama artık büyümesini istiyorum. Sitenin fonksiyonları çok olduğu için tek başına veya 2-3 kişi ile idare edilebilecek bir iş değil bunun için de bir takıma ihtiyaç duyuyorum
Somut veriler ile bir fizibilite araştırması yaptım ve ana domain + 4 sub domain ile birlikte yeterince yüksek bir kazanç potansiyeli olduğunu gördüm. Bu nedenle projem için Melek yatırımcı aramayı düşünüyorum.
Burada da sizin fikrinizi almak istiyorum. Eğer siz bir melek yatırımcı olsanız size bir proje sunulsa, gerek sunumun içeriği olarak gerek sunumu yapan kişiden neler beklersiniz? Neleri görürseniz bir projeye ok verirsiniz?
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Ben bir melek yatırımcı olsaydım, fizibilite raporlarını görmek isterdim. Bu raporlar aracılığıyla sektör analizini de yaptıktan sonra kısa, orta ve uzun vadeli tahmini kazanç grafiğini elde ettikten sonra yatırım yapıp yapmayacağıma karar verirdim.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Yatırımcı
-
-
Ad Soyad
T** L**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Mistakes07 imzamdaki konuda benim de bir projem var. Konudaki görselleri bilgisayarına kaydedip projeni geliştirme açısından notlar tutabilirsin.
[Firma Rehberlerine Ekleme Hizmeti] TAM 500 Rehber!