Ne denilebilir bilmiyorum ama yaşadığın tatsız sorunlara üzüldüm, çünkü son zamanlarda Gerçekçi konuşmak gerekirse hakkınızda şikayetler açıldı. Size suçlamalar yöneltildi v.s ama gördüğüm kadarı ile yine bu insanlıkta biten bir şey, Düşenin halinden düşen anlar diye bir cümle var, hakikatten doğru bir cümle :)
İşlerin her zaman iyi gitmiyor ama kötü gidecek diye bir kaide de yok, Bu gün yaşadığın sorunları atlatmış yeni bir atılım ile iyi yerlere gelmiş olabilirsin. Bu yüzden pes etme ve WM aracı forumunda konumunu koru, yazında Burak'a borcum var demişsin doğru insanla doğru zamanda kurduğun iletişim sana zarar vermez ama işin içine Ticaret girse bunun kuralları da insanı rezil de ediyor vezir de.
Yönetimden yazdığın isimleri çok iyi görüyorum ki zaten wm aracı forumun kalkınmasında ve insanların yaşadığı sorunu çözüme kavuşturmasından insana gelen güven duygusunu oluşturanlar da yine bu yönetim.
Her neyse, içinden gelenleri yazman güzel bir duygu ve çekinmeden abartmadan övmeden, sövmeden yazman ayrı bir güzellik :) Gelecek bizlerindir. :)