KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
s,a;
arkadaşlar telefonum bir yerden vs düşmemesine rağmen, yani daha önceleri düşmüştü ama bir sıkıntı olmamıştı. Şimdi durduk yere dün gece cebimden çıkardıgımda arkada kapağı boydadn boya çizik ve elimi bastırdıgımda catlamış diye belli oluyor. Öncelikle bu telefon cebimde nasıl bu hale geldi bilmiyorum ama 5 aylık falan telefon ve tam dıyordum ki samsung s7 alayım başımıza gelen işe bak.
Şimdi bakıyorum kimisi yazmış dışarda yaptır 100 liraya yaparlar kimisi servisde 300-500 ama şimdi bunu dışarda yaptırmak istesem telefoncu tanıdıklarda var aslında ama bu kapağı dışarda taktırdığım için telefonun garantisi bozulur mu ne önerirsiniz ? Zaten kapağı taktrıp direk satıcam tam sıkılmıştım telefondan bir de bu olay olunca iyice tiksindim sony den.
Yorum ve önerilerinizi beklıyorum arkadaşlar
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
aynı olay bir tanıdık abinin başına geldi kendisi 35 yaşında telefonu düşünüyor sonra bir kaç gün geçiyor bir anda telefonun kapak gidiyor işte sonuç fabrika çıkışında oluşan hatalardan dolayı oluşan bir olay, durumu iza ediyor sonra teknik servis falan derken tüketici mahkemesine gidiyor kendisine z5 premium veriliyor + fabrika hatasından dolayı para alıyor sizinki nasıl bilmiyorum fakat deneyin bazen insan ürün alınca kötü ürün gelebiliyor hatırladığım kadarıyla elinize çok iyi bir ürün gelirse cherry pick eğer normalinden kötü bir ürün gelirse lemon pick deniyor bir nevi size lemon pick denk gelmiş
32095
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sony servisine gidiyorsunuz o karar veriyor konuya dair detay istiyorsunuz eğer sizden kaynaklanan durumsa yapacak bir şey yok fakat telefonunuz 20 gün içersinde gelmezse tüketici hakkı olarak telefon fatura bedelini alırsınız , örneğin 21 günde gelmedi faiz bedeli ile telefonuzun fatura bedelini alabilirsiniz yada fabrikadan hata var ama parada ısrarcı iseler tüketici mahkemesine gidebilirsiniz, eğer emin olamazsanız 2 farklı sony servisine gidin bazen servisler yanıltıcı olabilir
KralFx
WM Aracı
E-Mail Onaysız
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
tasarımcı
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
105, (%100)
ya hocam ön tarafta var cam ama alırken sormustum arkasına olmadıgını soylemıslerdı kılıf tasımayıda oldum olası sevmem. Ne bıleyım arkası catlar dıye hıc aklıma gelmemıstı ekrana bısey olmasın yeter dıyorduk meger arkayıda sağlama almak lazımmış :)