lostyazilim
tr.link

Sony Z5 Premium Arka Kapak / Cam Durduk Yere Çatladı :S

12 Mesajlar 2.787 Okunma
lstbozum
tr.link

KralFx KralFx WM Aracı E-Mail Onaysız
  • Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
s,a;

arkadaşlar telefonum bir yerden vs düşmemesine rağmen, yani daha önceleri düşmüştü ama bir sıkıntı olmamıştı. Şimdi durduk yere dün gece cebimden çıkardıgımda arkada kapağı boydadn boya çizik ve elimi bastırdıgımda catlamış diye belli oluyor. Öncelikle bu telefon cebimde nasıl bu hale geldi bilmiyorum ama 5 aylık falan telefon ve tam dıyordum ki samsung s7 alayım başımıza gelen işe bak.

Şimdi bakıyorum kimisi yazmış dışarda yaptır 100 liraya yaparlar kimisi servisde 300-500 ama şimdi bunu dışarda yaptırmak istesem telefoncu tanıdıklarda var aslında ama bu kapağı dışarda taktırdığım için telefonun garantisi bozulur mu ne önerirsiniz ? Zaten kapağı taktrıp direk satıcam tam sıkılmıştım telefondan bir de bu olay olunca iyice tiksindim sony den.

Yorum ve önerilerinizi beklıyorum arkadaşlar

wmaraci
reklam

32095 32095 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
aynı olay bir tanıdık abinin başına geldi kendisi 35 yaşında telefonu düşünüyor sonra bir kaç gün geçiyor bir anda telefonun kapak gidiyor işte sonuç fabrika çıkışında oluşan hatalardan dolayı oluşan bir olay, durumu iza ediyor sonra teknik servis falan derken tüketici mahkemesine gidiyor kendisine z5 premium veriliyor + fabrika hatasından dolayı para alıyor sizinki nasıl bilmiyorum fakat deneyin bazen insan ürün alınca kötü ürün gelebiliyor hatırladığım kadarıyla elinize çok iyi bir ürün gelirse cherry pick eğer normalinden kötü bir ürün gelirse lemon pick deniyor bir nevi size lemon pick denk gelmiş

• Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
Allah Allah ciddi misin hocam ya. Gerçekten olabiliyorsa öyle bir durum bizde deneyelim ama bu mahkeme vs uğraşmak yerine 200 e kadar birşeyse yaptırayım dıyorum ama 500-600 fiyat isterlerse sıkıntı. Ben de telefonu daha once dusurdum düşürmedim demiyorum ama telefonu cepden cıkarıp bı baktım catlamış arkası bır de kapak gıbı bır sey de değil ki alıp kendın takasın yapışık bişey . Tam olarak nasıl yapmış bu abi acaba ya darkthepro

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
KralFx hocam ben merak edip sormuştum, kendisi telefonu cebinden çıkartmaya çalışırken elinden düşüyor tutmaya çalışırken vurup fırlatıyor :D neyse telefonda bir şey yok sonra kapakta çıkma ve kırılma yaşanıyor ama hiç telefona dokunulmamış teknik servise gidiyorlar vs bu kısımını detaylı bilmiyorum araştırtıyor fabrikadan kaynaklı çıkınca işte tüketici mahkemesine gitti kendisine yeni z5 premium verildi bide bu olaydan ötürü tüketici mahkemesinden para aldı, zaten yapacağınız ilk iş neden kaynaklı olduğuna dair teknik servise bildiride bulunmaktır eğer fabrika çıkışlı ise tüketici mahkemesine gidip uğraşmadan bu konudan dolayı mağdur olduğunuz için para talep edebilirsiniz zaten teknik servis anlayışlı ise fabrika hatasından oluşan bir hatayı size faturalandırmadan yeni bir z5 premium verir yada üst model alabiliyorsunuz

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
hocam sıkıntının fabrıka çıkışında olup olmadıgını tuketıcı mahkemesı mı belırlıyor sony servısı mı ? darkthepro

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
sony servisine gidiyorsunuz o karar veriyor konuya dair detay istiyorsunuz eğer sizden kaynaklanan durumsa yapacak bir şey yok fakat telefonunuz 20 gün içersinde gelmezse tüketici hakkı olarak telefon fatura bedelini alırsınız , örneğin 21 günde gelmedi faiz bedeli ile telefonuzun fatura bedelini alabilirsiniz yada fabrikadan hata var ama parada ısrarcı iseler tüketici mahkemesine gidebilirsiniz, eğer emin olamazsanız 2 farklı sony servisine gidin bazen servisler yanıltıcı olabilir

• Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
darkthepro aynen hocam onu dicektim yani sony servisi bize geçirmek için gidince diyecek kullanıcı hatası biz de paşa paşa kabullenecez mecbur :( ahhh ulan ahhh ıphone 55 kez düşürürdüm de bir şey olmazdı. Bu arada hocam bu abının de z5 premium muydu. Bu z5 pre lerde genel bısey mı var nedir acaba ?

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
KralFx türkiyede teknik servislerin çoğu çıkar peşinde olduğu için yapacak bir şey yok fakat şöyle bir şey var olayın düşürme ile alakasıda olabilir olmayabilir de belki baştan fabrika çıkışlı hatalıydı her z5 te olduğunu zannetmem 3 arkadaşımda daha var onlar düşürmesine rağmen hiç bir sıkıntısı yok birinde özel darbe silikonlu kap var diğerinde ise army tipi sonuncuda normal çizilme ekran bandı dışında bir şey yok, eğer iyi bir telefon alacaksanız tempered glass ve armored yada tactical kılıflar var içi silikon dışı sağlamlaştırılmış plastik bu sayede ne ekranınıza bir şey olur nede telefonunuza

• Üyelik 02.01.2016
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek tasarımcı
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 2408
  • Beğeniler 815 / 525
  • Ticaret 105, (%100)
ya hocam ön tarafta var cam ama alırken sormustum arkasına olmadıgını soylemıslerdı kılıf tasımayıda oldum olası sevmem. Ne bıleyım arkası catlar dıye hıc aklıma gelmemıstı ekrana bısey olmasın yeter dıyorduk meger arkayıda sağlama almak lazımmış :)

• Üyelik 31.03.2014
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1809
  • Beğeniler 2 / 459
  • Ticaret 5, (%100)
KralFx kılıf öyle dandik iş olmuyor :D bez gibi değil özel çarpmaya, su geçirmezlik , toza dayanıklı bide bazılarında özel ayaklar oluyor ki telefonu masaya koyunca ayaklar havada tutuyor güzel kılıflar oluyor , dayanıklı camda koyunca gönül rahatlığı ile kullan yoksa sürekli teknik servise vermek yada yenisini almakla mı uğraşacaksın elbetteki her telefonun bir dayanıklılık sırını var :D sonuçta kul yapımı

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al