İP Adreslerinden bir kaç tanesine ulaşıp Sunucu yönetiminize eleman olarak iş verseniz, belki bir kaç şey öğrenirler. Hemde bedavaya eleman almış olursunuz :D

zexon adlı üyeden alıntı

"Betonu delen suyun gücü değil sürekliliğidir" Sözünü yanlış anlamış.

Lamer lamerdir. Her şeyi yanlış anlar. Hacker diye gerine gerine dolaşır :)

birsevda adlı üyeden alıntı

yuhhh yanii nasıl bir işsizlıktır bu. Hocam o arkadasa bir hesapla editörluk verın derim adam merak salmış anlasılan.

Bir sayfayı nasıl yapıyorum, kaç tane h tag etiketi kullanıyorum veya yazı içeriside hangi kelime anahtarlarına yoğunlaşıyorum, meta açıklamalarımı nasıl oluşturuyorum diye merak edip mi siteye illegal girmek için uğraşmasına gerek yok. Wmaracı forumda bir çok mesajımda yazıyorum.

Geçmiş mesajlarıma baksa görebilir.

Editörlük versem güzel yerlerde sıralamaya girmiş yazıları iç ederler :D

AzX66 adlı üyeden alıntı

şifre olarak ne denemişler ? 123456 felandır :D

Hem kullanıcı adı hemde paroları bende bilmiyorum. Not defterine ilgili siteler için şifreleri her zaman kaydediyorum. ;)

14 yıldır gmail hesabımın değişmeyen şifresini ilk başta ezberlemek için yanımda taşıyordum. Cüzdandan bir kağıt parçasını çıkartıyor elle tek tek giriyordum.

Her gün e-postalarımı kontrol etmek için gmail giriş yapsam bile Şifreyi ezberlemem yaklaşık 6 ay sürmüştü. :)

Şifre Kırma olaylarını öğrenmek için bir çok hacker geçinen forumlara üye olmuştum. Bu tarz sitelerde yapılan işlemleri 1-2 ayda basit şekilde göz attıktan sora oldukça güçlü bir şifre nasıl oluşturulur öğrendikten sonra bir daha şifrelerle uğraşmaz oldum.

Güçlü şifreler, kullanıcı hatası olmasın, site açıklarına dikkat edildimi ve sağlam bir host firması ile sorun yaşanılmaz.

Her şeyi 4/4 yapın bir hosting çalışanının 2 saniyesini bakar. :o

Bu yüzden bazen sorun yaşasam bile natro hosting tercih etmiştim.

Aslında şifreler için başlı başına bir yazı yazmak gerekli. Boş vakit bulursam siteme yazı yazmak için bir konu bulmuş olurum. :D