[B]

SOSYAL KPSS



KPSS hazırlık[/B] süreci artik kolay ve zevkli olacak. KPSS ‘de başarılı olmak için çok soru çözmek gerekir. Soru çözmeyi ise zevkli hale getirecek bir önerimiz var sizler için.




KPSS hepimizin korkulu rüyası. Genel Yetenek, Genel Kültür, Eğitim Bilimleri gibi alanlarda adaylar kendi alanına göre sınava girerek memur olma hayalleri kuruyor. Elbette her sınavda olduğu gibi bu sınavda da adayların büyük bir çoğunluğu açıkta kalarak şanslarını sonraki senelerde tekrar deneyebiliyor. Tabi bu durumda sene yada seneler kaybetmiş oluyorlar. KPSS hazırlık aşamasında yararlanabileceğiniz kaynaklara artık yeni bir boyut getirme zamanı gelmedi mi? İneklemekten ve soru bankalarına boğulmadan önce bu işi hem eğlenceli hem de faydalı bir hale getirmek gerekiyor.

KPSS hazırlık sürecinde faydalanabileceğiniz bir çok web sitesi de bulunuyor. Bunlardan en dikkat çekeni şüphesiz sosyalkpss.com alan adıyla hizmet veren SOSYAL KPSS sitesi. Bu siteyi benzerlerinden ayıran en önemli nokta üyelerin kpss’ye çalışırken bir yandan da sosyalleşmelerini sağlamak. Üyeler kendi aralarında bilgi paylaşımında bulunabiliyor, düello yaparak bilgilerini yarıştırabiliyor.

KPSS hazırlık soru çözme


Sosyal KPSS binlerce soru içeren veritabanını üyelerin de desteği ile her geçen gün büyük bir hızla genişletiyor. KPSS’de çıkmış sorular dahil olmak üzere en başarılı soru bankalarının seçkin sorularının yer aldığı bu platformda mutlaka siz de kendinizi geliştireceksiniz. Soru çözerken zayıf olduğunuz derslere ve konulara göre soruları filtreleyebilir ve eksik olduğunuz yönlerinizi geliştirebilirsiniz. Site üzerinde çözdüğünüz tüm sorular analiz edilerek profilinizde tüm alan ve derslere göre başarı yüzdenizi ve gelişme performansınızı takip edebilirsiniz.

Sosyal KPSS temiz ve kullanıcı dostu arayüzü, gelişmiş altyapısı ve reklamsız içeriği ile kpss adaylarının vazgeçemediği bir platform olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Kısa sürede yüzlerce üyeye ulaşan Sosyal KPSS her geçen gün daha büyük bir aile olarak sizleri KPSS’ye hazırlıyor.

Sosyalkpss.com Kpss hazırlıkta degismeyen Tek adresiniz...:cool: