MustafaÖztürk hocam her seferinde fikirlerinize bir bahane buluyorum fakat inanın 1000 kelimelik bir makaleden sürekli bir yazı yazamam en fazla 500 kelimeye ayırır 2 makale yapar paylaşırım.

Benim istediğim bir konuya odaklanmak ve onunla ilgili çok sık olmasada paylaşım yapmak ve bu paylaşımın arama pöpülerliği iyi olması lazım.

Uygar77 hocamızın belirttiği gibi Takım yada futbolcular hakkında dikkat çekici bilgiler vereceğiniz kategori açabilirsiniz. Ayrıca tema değişimi şart bu konu hakkında bir çok makale yazabilir ve siteme olumlu faydasını alabilirim fakat bu yazılar arama motorundan bana ziyaretçi pek fazla kazandırmayacağı için günde en az 3-4 tane makale yazarım yani sitemin anahtar kelimesi iddaa tahminleri ve bu aramanın popülerliği çok yoğun fakat makale yazımında fazla kelime çıkmıyor. O yüzden farklı konularla ziyaretçi çekmem lazım.

Mesela blog diye bir katagoride açsam ayriyetten. Arama trendi olan konuları ele alıp yazsam ve o blog karman çorman olsa sadece anahtar kelime ile o katagoriye organik ziyaretçi çeksem nasıl olur ?

Blogdan kastım: şuan iddaa tahminleri, spor haberleri, bilgi ve öneriler, ve kuponlar diye katagorilerim var blog diye bir katagoride ekleyip ondan ziyaretçi çekimine başlamam.