Sorun gelsin üstat halledelim işinizi hızlıca. medyapena

Ek Olarak:

CenkOnsoy adlı üyeden alıntı

Ben sadece kargo olayini ciddi merak ediyorum, çinden dhl benzeri hir kargo ile alisveris talebimiz olsa kapimiza kadar tek elden mi gelyor 30-35 dolara kargo? Yoksa bize kadar gelip sonra yine ptt mi transfer oluyor? Bu 80 euro barajı aliexpresste de gecerli mi? Elektronik eşya vs engelleri?


Üstat;

1.) 80 euro değil 75 euro barajı o söylediğiniz ayrıca o baraja yakın bir rakam zaten geçmez emin olun daha düşük gösterimler yapmanız gerekir.

2.) çoğunlukla firmalar 150-200 usd civarına free shiping gönderim yaparlar, free shiping rakamı kadar sipariş vermeyecekseniz satıcı ile iletişime geçerek onun dhl ödeme yapmasını sağlayın siz öderseniz 2 katına gelir muhtemelen.

3.) ptt ile de ürünü getirtebilirsiniz 27 gün min. max 60 gün civarında size ulaşır. ( Ptt ile gümrüğe takılma ihtimali daha düşüktür, gümrüğe takılsa bile uzlaşma masasından mal beyanı üzerinden %20 vergi ile malı çıkarabilirsiniz. Dhl falan takılırsa basit usulde beyan, antrepo ücreti ve bir çok maliyet çıkar tuzlu olur anlayacağınız.

4.) Ürün ambalajı üzerine deneme ürünü yazın bir parça da olsa riski azaltır.