-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Fotoğraf, Grafik, Radyoloji
-
-
Ad Soyad
G** Ç**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Sıralama ölçütünü neye göre yapmalıyım?
Mesela mizah sitesi diye yola çıktım ama o işten sıkıldım bu bi gerçek artık hem güncel bilgiler verip hemde araya mizah atıyorum vakit buldukça
Sıralamayı alan adı bazlı mı ölçmem gerekiyor yoksa açtığım konuları aratarak mı? Bunun ölçüsü kaidesi nedir?
Önceden 100'ü zor bulurken şimdi 200-400'ü buluyor bazen geçiyor da bunun nedeni de açtığım 3 konu google'da ilk sıralarda ve çok güncel konular.
Selamunaleyküm.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
76, (%87)
Google her zaman yeni açılan sitelere öncelik tanımaktadır. Daha sonrasında sitenizi gerilere taşıyabilir. Azim ve istikrar ile tekrar aynı konuma yükselebilirsiniz.
- Anahtar kelimelerin aranma hacmi için Adwords Keywords Planner'ı kullanabilirsiniz. Adwords'de aynı şekilde bir Google hizmetidir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
76, (%87)
Google'ın geçmişi temiz olan alan adlarını sevdiği bir gerçek :) Adwords'ü kullanarak anahtar kelimeler üzerinden hit yakalayabilirsiniz.
- Sıra bulucu üzerinde konu adını girmeniz ve sitenizin anasayfasını yazmanız yeterli olacaktır :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok
-
-
Ad Soyad
S** S**
-
-
-
Ticaret
76, (%87)
Adsense'den ne için ban yemiştiniz? Spam yaptığınız için mi, özgün içerik devam etmediğiniz için mi tam olarak nedeni söyleyebilirseniz yardımcı olmaya çalışayım :) fakat Adsense'den ban yemeniz arama sonuçlarında gerileyeceğiniz anlamına gelmez. Yine de bir şey diyemeyiz. Google bu :)