Tüm WMARACI Film/Dizi Sitesi Sahiplerinin Dikkatine...
Wordpress film sitesi sahipleri için Manuel olarak gerekli alanların nasıl yapılacağına dair bilgiler sunuyor, Gerekli eklentileri kurarak film sitenizi ilk hafta itibari ile gözle Görülür bir artış sağlıyoruz.
Yapılacak Çalışmaları Tek Tek açıklayalım.
Not : Wordpress Film/Dizi Sitesi Sahibi iseniz Kesinlikle Kaçırılmayacak bir Fırsat...
Afişlerden Hit almanızı Sağlıyoruz.
Etiketlerden en iyi şekilde yararlanmanızı açıklıyoruz.
Hızlı İndex alma kolaylığı (Neredeyse 5 Dakikaya Kadar Düşen Siteler oluyor)
Eksiksiz Seo ayarları sağlanıyor.
Filmlerden Nasıl Hit alınır onları uygulatıyoruz.
Yeni Film/Dizi Sitesi açmak isteyenleri de Düşündük...
Sitenizin nasıl bir yol izleyeceğine dair bilgiler sunuyor domain, host ve tema gibi dertlerinizin nasıl giderileceğine dair bilgiler veriyoruz. Unutmayın Her kişi ile birebir olarak görüşülmekte Kesinlikle ve Kesinlikle Paket uygulaması söz konusu değildir.
Belirtiğimiz Üzere sitelerinize birebir kendi sitemmiş gibi davranarak düzenlemeler yapılacaktır. Her bir site için yaklaşık olarak 1 Günümü ayıracağım. Kesinlikle 1 iş Bitmeden Diğer İşe Geçiş Yapmayı Düşünmüyorum. Sizleri Mağdur etmemek için böyle bir uygulama seçmiş bulunmaktayım.
Sitelerinizi hitlendirmenin haricinde Sizlere backlink almanız gereken yerleri, kelimeleri ve stratejinizi belirlemenizde yardımcı oluyor bunlar için eğer sitenizde eklentilerin haricinde bot, tema ve bunun gibi eksikleriniz var ise yardımcı olmaya çalışıyorum. Tüm bunların uygulaması uzun zaman alacaktır. Fiyat olarak Aşağıda yazdığımız meblağı abartılacak bir tutar değildir.
Bununla da Kalmadık ve Sizlere daha çok yararlı olabilmek adına Fiyatları en Tabana İndirdik. Tüm uygulamalarımız Sadece 25 TL gibi bir ücret ile yapılacaktır.
1 Hafta Sonra Sitelerinizde gözle Görülür Artışlar Yaşanmaz ise Paranız İade edilecektir.
Konuya Yorum Yazan 2 Kişiye Ücretsiz Referans Sağlıyoruz.
Ticaret Puanı 10 üzeri olan arkadaşlardan İş sonrası Ödeme kabul edilir. Yeni ve Ticaret Puanı az Olan Arkadaşlar Lütfen ISRAR etmeyiniz.
( Benim WMaracında bir çok ticaretim bulunmakta bunların hiçbirinden şimdiye kadar ticaret puanı istemedim. )
Pm isteyecek arkadaşlara Öncelikle Pm yolu ile kendi sitenizin adresini vermeniz rica olunur. Daha sonra Görüşmeler yapılabilir. Unuymayın Spam sitelerle çalışmıyor onları uyarıyorum.
Ücretsiz Referanslar :
1-reptaym
2-darkwho58
Ek olarak 2 Adet Güncel Blogdan Makale Tanıtımı yapıyoruz. İşe Başladıktan sonra Çalışma bitimine yakın 2 Adet Özgün Makalenizi alıyor. En iyi şekilde Tanıtımınızı yaptıktan sonra kendi uyguladığım sosyal sinyaller ile en iyi verimi alabilmeniz adına sizlere sunuyorum.
Müşteri Yorumları
arkadaş işin ehli sitem acayip şekilde yavaştı . şimdi hızı görünce insan mutlu oluyor acıkcası. :D
Hiç mesajıma cevap vermeme gibi bir iş yapmadı gece 5 kadar sitemle ilgilen di.Ertesi gün de devam etti ..
Sayfa açılış hızınız: 1.09 sn bunu gormek bile mutluluk verıcı paranızı işi bilmeyenlere kaptırmayın ben kaptırdım siz kaptırmayın
arkadasla gönül rahatlığıyla çalışın.
teşekkür ederim
Hiç mesajıma cevap vermeme gibi bir iş yapmadı gece 5 kadar sitemle ilgilen di.Ertesi gün de devam etti ..
Sayfa açılış hızınız: 1.09 sn bunu gormek bile mutluluk verıcı paranızı işi bilmeyenlere kaptırmayın ben kaptırdım siz kaptırmayın
arkadasla gönül rahatlığıyla çalışın.
teşekkür ederim