Domain firmasından kaynaklı domain satılmaz demiş bir kısım cahil arkadaşım,
Siz kaç kez bu firmadan alım/satım yaptınız? Yada ben söyleyeyim; bu fırmadan kayıt ettiğim için değil, tamamen kendim şahsi satış listem bu firmadan kaydettiğim 18 domaini Alanadları.com, Sado ve Webmaster forumları dahil birçok alanda çok güzel fiyatlara sattım. Kendileri de sorunsuz bir şekilde kullanmaktadır. Firma hakkın da tek bir bilgisi olmayan bu bir kısım arkadaş; Firma tarihi bakımından en köklü firmalar arasında. Hani sizin sevdiğiniz, güvendiğiniz o birçok firma Türkçe özellikli bir panel, dil dahi yapamıyor. Ayrıca; kullanmayı bilmiyorsan firmayı, burada araştırmadan eleştiri yapıp firmayı kötüleme amacına çalışmayın.
Diyelim ki; Firmayı kullandın ve sorun yaşadın gelip bana sordun mu? Kardeşim bu firmada şöyle bir sorun yaşadım, nasıl düzeltebilirim? Sen bu fırmadan domain ister al, yada benden al farketmez. Ben sana gerekli açıklamayı da yaparım, yardımı da yaparım.
Firma üzeri karalama yapan nitekim kesim, umarım firmayı araştırmadan benimle burada tartışma içerisine girmezler. Tartışma içerisine girseniz dahi ben size güzel bir dille anlatacağım.