Soruya ait olan istatistikleri kastediyordum. Daha önce bilgim olmadığı için benim oturum açtığım süre içerisindeki çözdüğüm soruların istatistikleri olarak düşünmüştüm. O zaman istatistiklerde sıkıntı yok.
Ama kombinasyon ve olasılık testini çözerseniz muhtemelen siz de tekrar eden sorular olduğunu fark edeceksiniz.
Ama kombinasyon ve olasılık testini çözerseniz muhtemelen siz de tekrar eden sorular olduğunu fark edeceksiniz.
yanlış cevaplanan sorular tekrar gelebilir karşınıza. ama doğru cevapladığınız sorular bir daha karşınıza çıkmaz. sanırım yanlış anlaşılma bundan kaynaklanıyor. verilen cevabın doğru olması lazım sorunun bir daha karşınıza çıkmaması için.
tabi bu kayıtların tutulması için üye girişi yapmış olmanız gerekiyor. üye girişi yapmayanlara aynı sorular gelebilir.
Ek Olarak:
Selamlar, öncelikle cidden güzel bir site olmuş. KPSS memurluk konularında yazılar yazdığım ve birçok kelimede ilk sırada ve ilk sayfalarda olduğum sitemde; tanıtım, reklam ve link konusunda yardımcı olurum memnuniyetle. Konuyla ilgili yazışmıştık zaten. Dönüşünüzü bekliyorum...
hocam özelden site bilgilerinizi iletir misiniz?