TeknoTa adlı üyeden alıntı

site içi seo ve linklemeler oldukça başarılı üstadım.
http://www.hizmetio.com/firmalari/evden-eve-nakliyat/

güzel düşünülmüş tebrik ederim.

dediğim gibi üstadım uzmanlara ulaşmak kolay ancak müşteriye ulaşmak zor. her sektör için o kelimelerde seo ile ayakta kalmakta oldukça maliyetli. burda bir de analizini yapma gereken maliyetin oldukça yüksek olacağı için maliyeti ne kadar sürede çıkarabilirsin ? bu proje o noktada sana kar sağlar mı ? mesela bir müşteriyi sitene çekmek için reklamlara ne kadar para harcıyorsun ve giripte üye olan ve hizmet ilanı veren müşteri ortalaman kaç ? Mesela bir müşteri için 1 TL reklam harcaması yapıyorsun 5 müşteriden biri üye oluyor siteye. Müşterinin sana maliyeti 5 TL. Her ilan yayınlayan müşteri de sitenden hizmet satın almak durumunda değil bunu da gözönünde bulundur. Yani 5 hizmet ilanı veren müşteriden 1'i siteni tercih ederse hizmet alım noktasında sana bir müşteri 25 TL maliyet çıkartır. Sen bu maliyeti çıkarabiliyorsan eğer proje mantıklıdır diye düşünüyorum.

SEO konusunda sorun olacağını düşünmüyorum olursa eğer destekte alırız.

Projenin maliye hesaplamalarını herşeyi ile yaptım. Kazanç az çok olacak. Sadece istediğim tutması insanlarında daha kolay hizmete ulaşabilmesi. İnternet dünyasıda bir AVM gibi oldu artık :)

Ek Olarak:

BugraGulay adlı üyeden alıntı

Üye olurken türkçe karakter sıkıntısı var üstad alanları boş gibi algılayıp hata veriyo bilgine :)

İsim Bölümünde herhalde değil mi ? Not alıyorum, siz hizmetinizi de ekleyin :)