Muhahahha! İnandınız değil mi? İnsanları kandırmak ne kadar kolay değil mi? Marjinalim ama bunu yapacağım yani 1 milyon hitli site yapacağım! Bak hala inanıyorsunuz. Son zamanlarda bu tür konuları çok fazla görmeye başladık. Biri çıkıyor günde 5 bin dolar kazanacam. Diğeri diyor günde 999.999.999 hitli site açacam sanarsın adam oyunda para kasıyor. Bunun bir oyunu olsa da hani şöyle GTA'da ki gibi baguvıx yazıp ölümsüz olmak yerine site uçsa, Google'da direk 1. sıraya gelse. Ama öyle demiyelim ya hayal sonuçta. Belki de yapmıştır ya la? Valla bak bu tür konuların hepsine bakın sonunda konu sahibi hiç bir şekilde bir şey yazmıyor. Ya parayı vuruyor Miami'de yiyor ya da yapamadığı için açtığını konuyu sahipsiz bırakıyor. En iyi yalanlardan bir tanesi de; ''Konuyu en kısa zamanda güncelleyeceğim. :)'' HAHAHAHA, ülke resmen troll olmaya başladı.
Ama yapeceğim göreceksiniz! Yaparsam ne verecen lan? Aha yapıyom. Gör bak. Bu site 1 milyon hitli olacak ve sen ordan oturup bana bakacaksın. Bana göre bu site şuanda 1 milyon hit alıyor. Kanıt yok, en iyi kanıt benim.
Neyse arkadaşlar biliyorsunuz hayaller bunlar. Hani hayaller hayatlar güldürgeci var ya onun gibi bir şey. Bilmiyorum yani yatırım yapıyorlar o kadar. SEO alıyorlar 100 liraya, domain alıyorlar 2 liraya. Hosting alıyorlar 10 liraya falan ama olur yani bunlarla 1 milyon değil 10 milyonluk site bile olur. Ben mesela bu marjinal'in alan adını düşünmedim, aklıma geldi aldım. Daha sonra yoncuya girdim ''keç para ulen bi marjinal'' dedim ve 30 liraya aldım. Özel hosting aldım bak. İşe bah, kendime göre bir hosting ayarladım. Özellikleri çok yüksek ha 20 bin megabyte hafıza falan var. Demek marjinal'i 1 milyon değil 20 milyon hitli bile yapabiliriz. SEO yapmadım ha kalıcı bağlantıları ayarladım çıktım. Tema da yok. Olsa demek ki 1 haftada 1 milyon hitli olur. Valla olur mu la? Lan yok uğraşsam yaparım da 1 milyon ney. SEO zaten biliyon bizim Ahmet abi dedi gel ben sana en iyi paketi 100 liraya veririm. Mehmet falanda dedi ben içerik eklerim. Olum boşver insanları yormaya değmez.
belki bakarsın yazı burada