Herkese selam arkadaşlar. Öncelikle ben de bu sektörde uzun süredir hizmet veren birisiyim ve artık bu işlerin daha kurumsal bir biçimde yapılabileceğine inanıyorum. Dolayısıyla bu konuda da ilk adımı ben atmak istedim.

Öncelikle sistemdeki satışta olan makalelerin satışını da Türkiye'nin dört bir yanından yazarlar hazırlayacak. Sisteme kayıt başvurusu yapan yazarlar tek tek aranarak hesapları onaylanacak ve sistem ile ilgili detaylı bilgi verilecek. Sistemde 100 kelimenin ücreti 1.25 TL olacak ve bu fiyatın %80'i yazara ödenecek. Yani siz eğer yazarsanız, satılan 100 kelimelik makaleniz için 1 TL ödeme alacaksınız. Kalan %20'lik ücret ise aracılık yaptığımız için bizde kalacak.

Yazarlar, sisteme mail adresi ile kayıt olduğu için, tarafımızdan iletilecek olan mail adresine yazdıkları yazıyı gönderebilecek. Mailleri daha önceden de ekli olduğu için 30 dakika içinde yazı, test edilip satışa konulacak. Satışa konulduktan sonra da yazı satılınca ücretin %80'i, yazarın bakiyesine eklenecek ve yazar da panelinden ne kadar bir ücrete sahip olduğunu, bu ücretin nasıl geldiğini ve hangi yazılarının satıldığını görebilecek. Dilerse de para çekme talimatı vererek ücretini 1 saat içerisinde paypal hesabına alabilecek.

Sizce bu kadar detaylı bir sistem ile sektörde ilerleme şansım var mıdır ? İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.