-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Makine Müh.
-
-
Ad Soyad
M** O**
-
-
-
Ticaret
41, (%95)
Herkese selam arkadaşlar. Öncelikle ben de bu sektörde uzun süredir hizmet veren birisiyim ve artık bu işlerin daha kurumsal bir biçimde yapılabileceğine inanıyorum. Dolayısıyla bu konuda da ilk adımı ben atmak istedim.
Öncelikle sistemdeki satışta olan makalelerin satışını da Türkiye'nin dört bir yanından yazarlar hazırlayacak. Sisteme kayıt başvurusu yapan yazarlar tek tek aranarak hesapları onaylanacak ve sistem ile ilgili detaylı bilgi verilecek. Sistemde 100 kelimenin ücreti 1.25 TL olacak ve bu fiyatın %80'i yazara ödenecek. Yani siz eğer yazarsanız, satılan 100 kelimelik makaleniz için 1 TL ödeme alacaksınız. Kalan %20'lik ücret ise aracılık yaptığımız için bizde kalacak.
Yazarlar, sisteme mail adresi ile kayıt olduğu için, tarafımızdan iletilecek olan mail adresine yazdıkları yazıyı gönderebilecek. Mailleri daha önceden de ekli olduğu için 30 dakika içinde yazı, test edilip satışa konulacak. Satışa konulduktan sonra da yazı satılınca ücretin %80'i, yazarın bakiyesine eklenecek ve yazar da panelinden ne kadar bir ücrete sahip olduğunu, bu ücretin nasıl geldiğini ve hangi yazılarının satıldığını görebilecek. Dilerse de para çekme talimatı vererek ücretini 1 saat içerisinde paypal hesabına alabilecek.
Sizce bu kadar detaylı bir sistem ile sektörde ilerleme şansım var mıdır ? İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.
pusat19
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci - Web Deweloper
-
-
Ad Soyad
Ö** Ö**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
güzel düşünce yolun acık olsun
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Detaylı sistem dediğiniz iyimakale'nin kopyası. Öyle değil mi ?
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Yok
-
-
Ad Soyad
C** P**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
deneyen çok oldu tutmaz. Yazar aracıya pay vermek istemez. Ayrıca makalelerin özgünlüğü sıkıntı çıkaracak. Paypal bireysel hesapta o kadar çok işleme izin vermez. Dİğer türlü paypal da payını alacak. Kısaca yürümez bana göre.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
Y** C**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
bionluk.com kopyası sadece makale odaklı olmuş makale odaklı olanlar tutmadı bu da tutmaz
Yapım aşamasında..
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bir sürü aracı var insanların sizi tercih edmesi icin bir sebep olmalı biraz daha gelistirebileceginizi umuyorum
sararb.com
kriptotvizle.com
52282
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
havuz sistemi olsun.
smartseodaki makale özgünlük testi olsun
ticaret puanı olsun
üçü olursa tutar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Sosyal Medya Uzmanı
-
-
Ad Soyad
E** Ş**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Arkadaşlar,
WC de fikir üretip buraya geliyorsunuz. Gerçekten bu girişimcilik işi Türkiye'de kabak tadı vermeye başladı.
Dediğin iş tutabilir ama 10-15 Bin TL arası site tasarımı, profesyonel bir şirketle çalışarak sürekli seo hizmeti ve en az 30-50 Bin TL arası reklama para harcayarak yapabilirsiniz.
Kolay gelsin.
Türkiye'nin en uygun fiyatlı sosyal medya paneli - www.ucuztakipcim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
İyimakale var ve sektörde iyi ilerledi. Tekel diyebiliriz. Oradan farklı birşey sunabilecek misiniz? Farklılık gerekli birşeylerin tutması için.