lostyazilim

Ben Ne Yapmalıyım ? Sitelerim, Fikirlerim,

8 Mesajlar 937 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

TuruncuMedya TuruncuMedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Content Provider
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 17 / 45
  • Ticaret 1, (%100)
silinsin

wmaraci
reklam

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
sosyal medyalar destekli kadın sitesi açman daha doğru olur ve sadece bu proje için uğraşman gerek ;)

• Üyelik 03.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 17 / 45
  • Ticaret 1, (%100)
tecnomedya hocam onu yaklaşık bir yıldır düşünüyorum büyük para aktarmayıda göze aldım sosyal medya yönetimi üzerinede çok tecrübem var ancak adsenseden kazana bilirmiyim bilmiyorum. 10k hite kaç verir paramı geri alabilirmiyim düşünüyorum. Editörler tutacağım ve hesaplara iyi paralar aktaracağım. Risk yoksa başarıda yok ama risk almaya değermi bilmiyorum.

Ankara112 Ankara112 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknisyen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 26 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Okumayı seven bir millet değiliz sağlık sayfan okumayı seven kişiler için oluşturulmuş.
Kadın sitesi açacaksan eğer özgün makale ler ile kadın sağlığına yönelik kategori ile kadınlar ilgilendiren konuları sağlık sitenden devam ettirebilirsin. Yeni bir kadın sitesi açmana gerek kalmaz. Zaten kadın dedin mi önce diyet ve sağlık gelir bunuda sağlık sitende barındırabilrisin.

Ek Olarak: 10K hite özgün makalede bence 70 lira cşvarında alırsın düzgün bir reklam yeşleşimi ile.

wmaraci
wmaraci

tecnomedya tecnomedya Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Aydın
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 2438
  • Beğeniler 24 / 701
  • Ticaret 8, (%100)
hocam aynen fakat benim bildiğim kadın ağırlıklı moda filan tutuluyor. Hem kadın ağırlıklı olduğu için içine sağlık moda da koymanızda bir sakınca yok aksine faydası olur

• Üyelik 03.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Konum Adana
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 176
  • Beğeniler 17 / 45
  • Ticaret 1, (%100)
Ankara112 tecnomedya sağlık sitesine ekleme yapmayı düşündüm ancak profesonellik için akılda kalıcı bir domain ile sadece bayanları ilgilendire bir portal şart gibi geliyor.

Ankara112 Ankara112 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 23.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 41 / E
  • Meslek Acil Tıp Teknisyen
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 26 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
Bence sağlık klavuzu kadınlar için uygun ve akılda kalıcı yeterki sosyal platformda yer edin. Bu biraz zaman alır ama olur.

Ucantereyagi Ucantereyagi WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad K** Ö**
  • Mesajlar 516
  • Beğeniler 88 / 180
  • Ticaret 12, (%83)
Kadın sektörü o kadar dolu ki çok büyük yatırımlar yapmadan 10 k hit almak hayalden daha öte bir şey bence. Hep var olanı yapmak yerine farklı şeyler üretmek daha mantıklı bence. Yani yeni bir site açtığınızda da mevcut olan bilgilerden fazlasını verebilecek misiniz bunu düşünün. Bu Tür bilgileri en doğru şekilde icin sağlık sektöründe bulunmak gerekir.

Geçenlerde bir arkadaş konu açmıştı. Ücretsiz seonun nasıl yapıldığını buldum diye. Merak edip baktım ve kısa bir açıklama vardı. Olmayanı yazdım ve hitimi aldım şeklinde birşeyler yazmıştı. Haklıydı. Bu konu ile alakalı var olan ama çok az olan bir konu başlığı seçerek (arama hacim dusuk olsa da ) yazı girdim ve o konudan hit almayı başardım az da olsa.Kadin Portalı öylesine çok ve kuvvetli twkiplerle dolu ki ilk birkaç sayfada çıkmak neredeyse imkansız.Sosyal medya deseniz nereye kadar? Sürekli birilerini siteye yönlendirerek hit almak ne kadar tatmin eder ki bir webmasteri.

Bildiğiniz gibi insanlar sitelere arattıkları kelimeler doğrultusunda yöneliyor. İlla bu tur sektörler seçilecese eğer araştırma yapılıp alt kolları ve konuları üzerine site açmak daha mantıklı.

Nedir ?
Kadın > Bakım > Saç bakımı
Sağlık > Kadın Sağlığı > Kadın Hastalıkları > Adet problemleri

Gibisinden örneklenebilir.

Portal demek Kadinlara yonelik çok geniş kapsamlı bir bilgi arşivi . Daha önce de belirttiğim gibi. Sektorun liderleri öğle oturmuş ki yaklaşmak yada hit almak anahtar kelime ile mümkün olabiliyor. Umarım faydası olmuştur. Eğer benim yatırım yapacak param çok diyorsanız tabiki bir şekilde hit alabilirsiniz.

wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al