Kadın sektörü o kadar dolu ki çok büyük yatırımlar yapmadan 10 k hit almak hayalden daha öte bir şey bence. Hep var olanı yapmak yerine farklı şeyler üretmek daha mantıklı bence. Yani yeni bir site açtığınızda da mevcut olan bilgilerden fazlasını verebilecek misiniz bunu düşünün. Bu Tür bilgileri en doğru şekilde icin sağlık sektöründe bulunmak gerekir.
Geçenlerde bir arkadaş konu açmıştı. Ücretsiz seonun nasıl yapıldığını buldum diye. Merak edip baktım ve kısa bir açıklama vardı. Olmayanı yazdım ve hitimi aldım şeklinde birşeyler yazmıştı. Haklıydı. Bu konu ile alakalı var olan ama çok az olan bir konu başlığı seçerek (arama hacim dusuk olsa da ) yazı girdim ve o konudan hit almayı başardım az da olsa.Kadin Portalı öylesine çok ve kuvvetli twkiplerle dolu ki ilk birkaç sayfada çıkmak neredeyse imkansız.Sosyal medya deseniz nereye kadar? Sürekli birilerini siteye yönlendirerek hit almak ne kadar tatmin eder ki bir webmasteri.
Bildiğiniz gibi insanlar sitelere arattıkları kelimeler doğrultusunda yöneliyor. İlla bu tur sektörler seçilecese eğer araştırma yapılıp alt kolları ve konuları üzerine site açmak daha mantıklı.
Nedir ?
Kadın > Bakım > Saç bakımı
Sağlık > Kadın Sağlığı > Kadın Hastalıkları > Adet problemleri
Gibisinden örneklenebilir.
Portal demek Kadinlara yonelik çok geniş kapsamlı bir bilgi arşivi . Daha önce de belirttiğim gibi. Sektorun liderleri öğle oturmuş ki yaklaşmak yada hit almak anahtar kelime ile mümkün olabiliyor. Umarım faydası olmuştur. Eğer benim yatırım yapacak param çok diyorsanız tabiki bir şekilde hit alabilirsiniz.