proallturkey adlı üyeden alıntı

üstte reklamını tasarla digyecek adam bi güzel tasarlayacak sonunda bunu yapman 25.00 tl falan yazacak adam paypal yada eft ile yatıracak ama üye olması gerek onu da ayarlamalısın

Ek Olarak: bana kaça verirsin

Anladım hocam, ama bu saatten sonra ekleyemem malesef, bunu kullanmak için kodlamıştım fakat kullanmak pek nasip olmadı, sonrasında domaini falan sattık script boşta kaldı, o nedenle satmak istiyorum, ortalama bir fiyat peşindeyim.

Ek Olarak:

proallturkey adlı üyeden alıntı

üstte reklamını tasarla digyecek adam bi güzel tasarlayacak sonunda bunu yapman 25.00 tl falan yazacak adam paypal yada eft ile yatıracak ama üye olması gerek onu da ayarlamalısın

Ek Olarak: bana kaça verirsin

Ek Olarak: SQLSTATE[28000] [1045] Access denied for user 'baydamco_vtuser'@'10.2.1.16' (using password: YES)
bu nedir kardeş

Hangi sayfada alıyorsunuz ? veritabanı eski sitenin veritabanında kalmış, yenisini koymayı unutmuşum ?

Ek Olarak:

ogzcnr adlı üyeden alıntı

Hocam satmak yerine kendi projeni yaparsan bence daha çok kazanırsın diye düşünüyorum.
Bir de yan tarafta reklam alanı var ilan az olduğu için çirkin görünüm yaratıyor
hayırlı olsun

Hocam kullandım zaten ama üzerine düşemedik, tutturamadık biz, dedik madem domaini satalım para etsin, domaini sattık script bizde kaldı :)

Ek Olarak: Sanırım kayıt ve girişte veriyordu o hatayı eski veritabanı bilgileri kalmış, düzelttim kayıt-giriş yapabilirsiniz artık kusura bakmayın gözden kaçmış.