DiesBan adlı üyeden alıntı

Her yönü ile güzel olmuş kaliteli içerikler var başarılar dilerim.Devam edin böyle

Merhabalar hocam çok teşekkür ederim. Emin olun içerik kalitesinden zerre ödün vermeden devam edeceğim. Çok yavaş ilerliyorum,farkındayım. Lakin yazılarımı da gördüğünüz gibi nerdeyse hiç bir sitede olmadığı şekilde ele alıyorum konuları. Araba arıza vb sitelerde forum mantığı var hep. Ben ise bilgilendirici bir makale yazıp onun altından yorumların devam etmesini istiyorum. Tabi bir yandan kullanıcılara arıza ile ilgili soru sorabilmeleri için soru-cevap bölümü de açtım.

Csulu adlı üyeden alıntı

BakalimBilelim en kısa sürede bekliyorum tasarım benimde hoşuma gitmişti footer dikkatimi çekmemişti ve ordaki logoyu transparan olarak koymalısınız.

İyi Çalışmalar :)

Logoyu yaptırdım hocam, ödeme geçmediğim için dosyaları almadım henüz. Umarım Logoyu beğenirsiniz. O kısma da transparan şekilde koyacağım.

Ek Olarak: @[systemkruger](userid:58968)
@[NK1864](userid:43190)

Hocalarım ilk başlıkta sizler de logo değişikliğine işaret etmiştiniz ve değişikliğe gittim ben de... Sizlerin de yeni logom ve genel gidişatım hakkındaki fikirlerinizi tekrar öğrenmek isterim...