-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
53, (%100)
Allah gönlünüze göre hayırlısını versin.Bu iş aslında bi iş yerinde çalışmaktan daha kolay tek yapmanız gereken kendinize güvenmek. Sözüm meclisten dışarı yanlış anlamayın sakın lafta herkes kahraman ama iş icraata gelince dansnın kuyruğu burada kopuyor.Şahsen bakkala gitmeye üşenen bir insandım sırf iş yapmak içşn azimle sabırla işe dört yandan sarıldım.Zaten aile yapamazsın der motivasyonunu kırar çevrendekiler sen ne anlarsın der.Her kafadan bi ses çıkar.Kendine güvenip ve müşteri psikolojisini anlamaya çalışırsan işini yürütürsün hocam. Kısacası yorumlar seni aydınlatır diğer konularada göz at ve bi yerden başla askari ücrete veya bir miktar üzerine çalışacagına kendine çalış kafan rahat olsun.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
3 tane e-ticaret sitesi olan biri olarak birkaç tavsiyem olabilir.
İyi reklam yapıcak bütçe lazım. Rakiplerden daha uygun satacağın ürünler olması lazım ve en önemlisi neredeyse 1 sene pek bir beklentin olmasın anca kendini döndürüyor sürekli takip edip devam ettirmeyeceksende pek girmeni tavsiye etmiyorum
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Mümkün olduğu kadar paranı bağlamadan çeşit yapabilirsen aslında çok iyi olur. Önce bir önünü görmeni tavsiye ederim çünkü en önemlisi aslında ucuz kargo. Kargo hepimizin belini büküyor. Facebookta o hitleri çekebilirsen iş yapacağını düşünüyorum benim içinde 5 tl ile 20k sağlayabilcek birşey yapmaya yardımcı olursan sevinirim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
var aras yurtiçi mng ile çalıştım en uygun fiyatlı olanlar yurtiçi kargo veriyor. Sözleşme süresinde aras ve yurtiçi kotayı tutmazsan yardımcı olmuyor ama mng oluyor şuan ilk etap için yurtiçi ile anlaşma yapmak için çalışman lazım 1 senede zaten istediğin gibi gitmezse sonrasını düşünürsün
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Test ve Yazılım Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Hocam daha önce de bu konularda yardımcı oldum forumda. E ticaret sitelerine danışmanlık veriyorum. A dan z ye özelden yaz ne sorun varsa yardım edeyim.
Yaman
Yazıyor...
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ş** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
E-Ticaret sitesinin giderleri çok olur. Haliyle giderden fazla gelir elde etmelisiniz. Buna göre hareket edin derim.