Yeni Türkiye, Türklüğü bitirmek için planlanan bir projedir.
Verdiginiz adresin isim başlıgı ve önerdiginiz kitap da bu projeye hizmet ediyor.
Belki farkında değilsiniz ama siz de aynı projeye bilerek veya bilmeyerek katkı sunmuş oluyorsunuz.
Ayrıca bu projeyi eleştiren ve aynı başlıgı taşıyan başka bir başlıgın ardından aynı başlıgı kullanmanız misilleme gibi bir durum yaratmış.
Tekrar diyorum belki farkında olmayabilirsiniz ama maalesef durum böyle görünüyor.
Verdiginiz adresin isim başlıgı ve önerdiginiz kitap da bu projeye hizmet ediyor.
Belki farkında değilsiniz ama siz de aynı projeye bilerek veya bilmeyerek katkı sunmuş oluyorsunuz.
Ayrıca bu projeyi eleştiren ve aynı başlıgı taşıyan başka bir başlıgın ardından aynı başlıgı kullanmanız misilleme gibi bir durum yaratmış.
Tekrar diyorum belki farkında olmayabilirsiniz ama maalesef durum böyle görünüyor.
Artık nedense ayrımcılık yapanlar Yeni Türkiye'nin Türklüğü bitirilmek üzerine olduğunu söylüyor. Çoğu insanlar tarihinden haberi yok yada belli kesitleri okuyor sonra yok efendim Türklük ölüyor. Gerçekten tarihini adam gibi bilen ortalıkta bağırmaz neyin ne olduğunu, ne yapmasını gerektiğini çok iyi biliyor. Burada benimde yazmam saçma ama neyse herkese aşk, korku, gerilim'den hariç ellerine bol tarih kitabı alıp okumalarını öneriyorum. Son günlerde tarihimizi bize yanlış öğretilmeye çalışılıyor. Eğer ne kadar bol tarih okursanız nelerin çeliştiğini, nelerin doğru olduğunu kendinizde idrak edebilirsiniz.
Ayrıca Serileri almayı düşünüyorum. Bilgilendirme için teşekkürler.