-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
7, (%100)
Aslında tutar mı ifadesi son derece acemice bir ifade. Sanki isteksizce bir site açmış ve piyango gibi tutmasını bekliyor gibi. Eğer sen o projeden keyif alıyorsan zaten tutmuş demektir. Bu kadar ilk günden milyoner olma hayali ile insanların işlere girişmesi ne garip.
Yahu internet kolay para kazanma yeri değil. İnternetten para kazanan kişilerin çoğu o bilgi ve emeği offline harcasalar yine para kazanırlar zaten.
Bu arkadaşları yine de anlıyorum şu açıdan: Bir fikri çok güçlü de olsa insanın ya da çok emin de olsa başkasından duymak ayrı bir güven veriyor. Eğer fikrinin tutacağına kesin inanıyorsa bile birinin ona çok güzel kardeşim kesin tutacak demesi işe ayrı bir hava katıyor. Bence olay tamamen motivasyon olayı. Hepimiz zamanla motivasyonumuzu yitirir ve dışarıdan motivasyon bekleriz.
Eğer tutar da desen tutmaz da desen o yine bileceğini yapacaktır sonuçta. O kelimelerde aradığı basit bir motivasyondur aslında.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Software Developer
-
-
Ad Soyad
A** C**
-
-
-
Ticaret
152, (%100)
Kesinlikle katılıyorum süreklilik herzaman önemlidir.
voltnar
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
44 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
B** D**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
çoçukların sorduğu sorun nasıl parayı buluruzun diğer adı ben diyorum yaş sınırlaması şart hayat oyun değil
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
76, (%100)
Tutar ama sabırlı olman gerekiyor başarabilirim olumlu gözüyle yolunla gitmen gerekiyor, sen yoluna git durarak birine sorma bas son sürat ile git herşey tutacak
Sabırlı ol ve zamanı bekle umudunu asla asla kaybetme :)
www.osmanlidavetiyeci.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Sosyal Medya
-
-
Ad Soyad
Ü** A**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Bir sürü işin ehli toplandığına göre bir soru sormak istiyorum müsaadenizle. Tutar mı özgünlük konusu üzerine sitem de ki konular özgün makalelerdir imzamda ki sitemiz hakkında bilgisi olan bir arkadaş varsa tavsiyelerini rica ediyorum.İstediğimiz düzeni tam olarak tutturamadık sizce ne olsa daha iyi olurdu ?.
Vakti bilgisi olan arkadaşlar bu konuda bize bir pm ile yardımcı olabilirlerse memnun olurum.
E-devlet onaylı sertifika sağlayarak mesleğinizi belgelendiriyoruz.