Bu tür ücretsiz spin programlarının mevcut adsense hesaplarına zarar vereceğini,
Anlatım bozukluğu sebebiyle ziyaretçiyi sitede tutmayı başaramayacağını,
Dolaylı olarak tıklama getirmeyeceğini belirtmek isterim.

Tabiri caizse oturduğumuz yerden para kazanmak internetten bile mümkün değil. İnsanlar oturduğu birşeyler kazanmak istiyorsa ya bilgi satar yada içerik üretir. Bir ise girip para kazanmak amaçlanıyor ise bir miktar sermaye vermek lazım. Bu şekilde zaten vahim durumda olan internet dünyasında birkaç çöplük site daha eklenmiş olmasından farklı bir durum ortaya çıkmayacaktır.

Amaç spin yaparak para kazanmak ise bu iş için üretilmiş spin programını satın almak (sermaya koymak) yani eli cebe atmak gerekli diye düşünüyorum. Eğer bu kadar sermaye bile yoksa zaten web sitesi üzerinden değil ticaret yaparak para kazanmak daha mantıklı.

Özellikle İngilizce odaklı internet sitesinden para kazanmak isteyen arkadaşların İngilizce bilmelerinin şart olduğu düşüncesindeyim. Bu şekilde 2000 lira kazanan olur da belgeler ise önünde eğilirim. İnanin işler bu kadar basit olsaydı ülkede fakir adam kalmazdı. Ben her gün ise gidip arta kalan zamanimdan birşeyler yapmak için uğraşmak yerine günün 15 saati evde bu tur şeylerle uğraşırdım. Belirttiğim şeyler İngilizce bilen insanlar içinde geçerli. Ki bugün bir İngilizce makale 100 kelimesi 2-2.5 liradan satılıyor. Hem sağlam hem temiz para. En azından garantili.
Her neyse konuyu dağıtmadan belirtmek isterim ki son videoya kadar çekilmiş videodaki öneriler doğrultusunda Türkçe site açmak veya bildiğiniz site açmak daha mantıklı. Bunlar tecrübe ile sabittir ki zaten bu siteden belirttiğiniz gibi adsense alınmaz. Adsense alınamayacak siteye politikalar gereği kodda eklenmez. Eklenirse de (heleki bu tur oluşturulmuş sitelere) patlar. Zaten zar zor alınan adsense hesaplarını bu tür tehlikeli oyunlarda kullanmamak gerektiği kanaatindeyim.

Herşey ücretsiz ama vadedilmiş miktar asgari ücretin de ustunde. Hani biraz doğrucu olmak lazım. Belirli bir niche konu üzerinde makale yazdırmak ve site açmak daha mantıklı. Bunlar benim nacizane fikirlerim. Herkese hayırlı kazançlar.

Mobilden yazıldı. Cümle ve kelime bozuklukları için özür dilerim.