Merhaba Arkadaşlar,

6 Aylık bir süre içinde tasarladığım ve içeriklerinin %90 'nını kendi yazdığım kargadergi.com adlı internet siteme ortak arıyorum. Twitter 'da oldukça aktif olan internet sitemin aylık olarak kazancı 30 TL'dir. Bunu daha önce 3 aylık reklam alarak gördük.,

Tek kişi olarak yapabildiklerim bu kadardı. Bir ekip kurarak bir ekibin parçası olarak internet dünyasında söz sahibi olmak istiyorum.

Yapılacak Faaliyetler;
Öncelikle Youtube kanalımızı çok verimli kullanmak istiyoruz. Özgün ve eğlenceli içerikler hazırlayarak takipçilerimizi ve gelirimizi arttırmak istiyorum.

Site içi içeriklerin arttırılması konusunda 1-2 kişilik editör şirketi ve ya kişi ile anlaşmak istiyorum. Site güncelliğinin korunması için.

Tabiki sitemin asil amacı olan e-dergi çıkarmayı da yine ortaklarım ile birlikte yapmak istiyorum. e-dergi'mizi satarak da oradan bir gelir elde etme ve siteyi geliştirmek istiyorum.


Ortaklardan Beklediklerim;
İçerik konusunda tutacağımız editörlerin ücretlerini ortak sayısı kadar ki bende dahilim karşılamak. 100 TL'i tek başına ödemek var 3 kişi ödemek var.

Youtube kanalına özel içerikler hazırlanması konusunda ekstra oluşumlara girmek istiyorum. Örnek olarak ses'i ile hazırladığımız içerik okuyacak bir arkadaş tutaraak kanalımızı ilgi gören bir ortam haline sokmak istiyorum.

Şuan twitter üzerinden yaptığım kitap çekilişlerinde oldukça ilgi görmekteyim. verdiğim ödülleri büyütmek istiyorum.

Teşekkür Ederim. Akılda takılan sorular cevaplanır.