-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Mali Müşavir
-
-
Ad Soyad
O** K**
-
-
-
Ticaret
33, (%100)
Merhaba Arkadaşlar,
6 Aylık bir süre içinde tasarladığım ve içeriklerinin %90 'nını kendi yazdığım kargadergi.com adlı internet siteme ortak arıyorum. Twitter 'da oldukça aktif olan internet sitemin aylık olarak kazancı 30 TL'dir. Bunu daha önce 3 aylık reklam alarak gördük.,
Tek kişi olarak yapabildiklerim bu kadardı. Bir ekip kurarak bir ekibin parçası olarak internet dünyasında söz sahibi olmak istiyorum.
Yapılacak Faaliyetler;
Öncelikle Youtube kanalımızı çok verimli kullanmak istiyoruz. Özgün ve eğlenceli içerikler hazırlayarak takipçilerimizi ve gelirimizi arttırmak istiyorum.
Site içi içeriklerin arttırılması konusunda 1-2 kişilik editör şirketi ve ya kişi ile anlaşmak istiyorum. Site güncelliğinin korunması için.
Tabiki sitemin asil amacı olan e-dergi çıkarmayı da yine ortaklarım ile birlikte yapmak istiyorum. e-dergi'mizi satarak da oradan bir gelir elde etme ve siteyi geliştirmek istiyorum.
Ortaklardan Beklediklerim;
İçerik konusunda tutacağımız editörlerin ücretlerini ortak sayısı kadar ki bende dahilim karşılamak. 100 TL'i tek başına ödemek var 3 kişi ödemek var.
Youtube kanalına özel içerikler hazırlanması konusunda ekstra oluşumlara girmek istiyorum. Örnek olarak ses'i ile hazırladığımız içerik okuyacak bir arkadaş tutaraak kanalımızı ilgi gören bir ortam haline sokmak istiyorum.
Şuan twitter üzerinden yaptığım kitap çekilişlerinde oldukça ilgi görmekteyim. verdiğim ödülleri büyütmek istiyorum.
Teşekkür Ederim. Akılda takılan sorular cevaplanır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
web editor
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
6, (%83)
Açıkçası hobilik güzel bir proje. Underground kültür daha bir hakim sanki popüler kültürden öte. İçerik konusunda özgün, şık ve biraz da anti-popüler kültür öğeleriyle bezeli makaleler hazırlayabilirim :)
Maddi konuda da ortaklık neden olmasın? Sanırım özelden konuşmak gerekecek hocam. Saygılar
1 kişi bu mesajı beğendi.
------
Deus sive Natura
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
BT Eğitmeni - Webmaster
-
-
Ad Soyad
i** B**
-
-
-
Ticaret
30, (%100)
Onay bey editörlere sürekli ödeme yapmaktan yana benim de Söylenti Dergi'de kurmuş olduğum düzene benzer bir düzen kurabilirsiniz. Benimki biraz daha yazarların kendini tanıtması açısından kullanılıyor fakat siz de gönüllü editörleri internet üzerinden bulabilirsiniz. Bu noktada da yardımcı olabilirim sizlere. Gönüllü editörlere kazancın belli bir payını verebilir, kazanç olmadıkça ödeme yapmak zorunda da kalmazsınız.
hsynnr
SEO Hizmetleri
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** O**
-
-
-
Ticaret
64, (%100)
p.m atar mısın hocam.Skype varsa konuşmak isterim
SEO
hamza1213
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Designers
-
-
Ad Soyad
S** Z**
-
-
-
Ticaret
77, (%96)
hocam pm atar mısın detaylı ciddi yerlere getirebiliriz
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
programcı
-
-
Ad Soyad
A** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
kardeş ben senin yerinde olsam siteyi kapatırım. Blog yazarak para kazanma olayı bitti kazananlarda işin amelelği. Açmışsın youtube hesabı zaten oradan ruhu çenet gibi yürü. Siteye yazdığın konuları video yap.Bunlardan daha çok kazanırsın. kendine takipçi kasmış olursun hem. Hiç düşünme kapat siteyi direk youtube gir