TheThanatos adlı üyeden alıntı
zeza Lise öğrencisi olmam ile durumun alakasını anlayamadım boş beleş insanların toplanıp yazı yazdığı yerlere siz devam edin. Yazıyı olumlu veya olumsuz eleştirmenin bir adabı vardır burdakiler senin asker arkadaşın değiller 36 yaşındasın fakat küçükler ile nasıl sevgi saygı içerisinde konuşmayı bile bilmiyorsun, evet yazmak zorunda değilim senin gibi ama senin gibiler her zaman çıkıyor illa ki destek yerine köstek oluyor. Forumun amacı dayanışma yardımlaşma ticaret gibi konular belirtmek istedim.Hmm.. Boş beleş insanlar..
Kaçıyla sohbet ettiniz acaba? Kaçının fikrini objektif bir şekilde dinlediniz?
36 yaşındayım evet, sevgi ve saygı sınırıları içerisinde konuşmuyor olsaydım şuan karşımda bu kadar rahat konuşuyor olmazdın.
zeza avukat bey sizden diğer arkadaşlar adına özür dilerim sonuçta siz kocaman adamsınız biz liseliyiz siz ekşi de takılan marjinal bir abimizsiniz.
sana yine katılıyorum beğenmeyen sekmeyi kapatsın...keşke verdiğin tavsiyeye sizde uysaydınız da konuya yorum yapmak yerine sekmeyi kapatsaydınız...
sizden tekrar özür dilerim elit bey.
bu arada inci sözlükte takılıyorum ah bi orda olsaydık.... kolay gelsin
sana yine katılıyorum beğenmeyen sekmeyi kapatsın...keşke verdiğin tavsiyeye sizde uysaydınız da konuya yorum yapmak yerine sekmeyi kapatsaydınız...
sizden tekrar özür dilerim elit bey.
bu arada inci sözlükte takılıyorum ah bi orda olsaydık.... kolay gelsin
İç geçirmene gerek yok kardeşim. İletişim bilgilerini pm olarak iletirsen o atmosferin kat ve kat daha fazlasını yaşatabilirim sana.