-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Sizin bıçaklanma anınızı video çekip satmayı düşünselerdi?
Haberin bu derecesini uzun yıllardır sevmedim/sevmiyorum. Deprem anı olsa, trafik kazasını yakalasanız satabilirsiniz derim de, bıçaklanma anı videosu nedir yahu?
Hiç bir şey yapmayın, silin gitsin.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
S** i**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Mesajları tek, tek okuduğumdan emin olabilirsiniz. Sizi anlıyorum fakat hiçbir gerekçenin bu tür bir konuda sizi haklı gösterebileceğini düşünmüyorum. Mesleğim gereği, trafik kazaları olsun diğer tüm asayiş olayları olsun ilk müdahale eden insanlardanım ve 16 yıldır bu meslekteyim. Artık insanların ellerinde telefon ya da kameralar ile biz olaya müdahale ederken, afedersiniz ama taaa cenazenin dibine girerek video çekmesinden sıkıldım. Bu bir insanlık ayıbıdır. Gelin siz bu ayıba ortak olmayın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Durgun sular derin akar.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama & SEO Uzmanı
-
-
Ad Soyad
D** U**
-
-
-
Ticaret
24, (%100)
Bence burada herkes boş konuşmuş. Sanki tek şahidi bu arkadaş ve bir tek bu videoya çekmiş.
Şu forumda şöyle taş devri baltacıları çok ya ona çok gülüyorum.
-Dostum ajansları ara Doğan İhlas vs sonra kanallara geç ajanstan almayan kanallara.
Boşver sen iyilik yapmışsın tabi ki para eden bişeyi neden satmayasın takılma yorumlara.
2 kişi bu mesajı beğendi.
Dijital Pazarlama ve SEO Uzmanı: Demircan Uzer - demircanuzer.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
9, (%100)
takılma hocam hiç yorumlara bu memlekette vicdanlı kimse o kaybeder gerçi vicdan gerektiren herhangi bir durumda ortada yok haberlerin sonunda verilen whatsapp ihbar hatları var oralara yazabilirsin konuyu
1 kişi bu mesajı beğendi.