www.WsAlanadi.com

Merhaba arkadaşlar. Uzun soluklu müşteri projelerimden sonra fırsat bulup şahsıma ait bir web sitesi hazırladım. Normalde elimde 50 ye yakın satılık domainler için parking, satış sayfaları yapmak için kolları sıvamıştım ama doğaçlama fikirler ile ortaya çok farklı bir web sitesi çıktı.

Domain Portföyumuz:
Web sitesini yapmama sebep olan 50 ye yakın, şahsıma ait domainleri inceleyebilir ve web sitesi üzerinden fiyat teklifi verebilirsiniz. Dilerseniz domain ile birlikte proje de talep edebilirsiniz.

Satılık Domainler:
Sahipleri tarafından domain emlak ve açık artırma siteleri üzerinden satışta olan, projelik, jenerik, 3-4 karakterleri tüm domainleri bulabileceğiniz bölümdür.

Düşen Domainler:
Sahipleri tarafından yenilemesi yapılmadığı için düşen, ve tekrar tescil edilmeye açılmış olan domainleri güncel olarak yayınlıyoruz. Size bir proje için ilham verebilecek çok iyi domainler bulabilmeniz mümkün. Ayrıca domainlerin müsaitlik durumunu kontrol edebiliyorsunuz, ilerleyen günlerde piyasa fiyatının altında domain tescil hizmeti vermeyi planlıyorum. Tabi register bayiliği almayı başarabilirsek.

Blog:
Web sitemiz yeni açıldığı için, blog yazılarımız henüz hazır değil. Sitemizin formatına uygun makalelere yakın zamanda yer vereceğiz. Makale yazabilecek gönüllü arkadaşlar var ise PM göndermelerini rica ediyorum. Makalenin yayınlandığı sayfada sınırsız süre banner reklam link vs kullanması sağlanacaktır.

Web proje Talebi:
İster domain portföyumde bulunan domain ile birlikte olsun yada farklı bir domain için olsun, hayalinizdeki veya hedeflediğiniz bir web projesi için proje talebinde bulunabilirsiniz.

Şimdilik bu kadar.