Arkadaşlar son zamanlarda Strato üzerinden alışveriş yapanlar veya bugün bir Müşterimin başına gelen durumdan bahsetmek istiyorum, diğerlerin de sorun var mı bilmiyorum.

Aşağıdaki alanad(lar)ı iptal edilmiştir. Alanadı transferi için AuthCode (transfer yetkilendirme kodu) gereklidir.

Domain: Economist.net AuthCode: RFG2Uk2vGzXnK9/Z

Üstte örnek bir şablon şeklinde verdiğim mail size gelirse, korkmanızı gerektirecek bir konum yoktur. Alan adlarınız silinmiyor/kapanmıyor. Veya siteleriniz silinmiyor/kapanmıyor. Firma güvenlik önlemleri alıyor sanırım. Bu durumun benimle bir alakası yoktur;

- Firma sizin alan adınızın bulunduğu panelin erişimini kısıtlamış olabilir,
- Firma sizin alan adınızın farklı bir firmaya taşımanızı istiyor olabilir,
- Firma sizin herhangi bir hatanız sonucunda veya onlara ters gelen işlemleriniz sonucunda sizinle çalışmak istemiyor olabilir.

Benim bu sorun üzerinde yapabileceğim durumlar;

- Firmayla iletişime geçmek,
- Firma eğer sizden kredi kartı ekstresi / gerçek kimlik / veya Strato kuralları dışında yaptığınız bir işlem sonucu istenilecek belgeler durumun da;

Kart ekstresi, gerekli bilgi ve dökümanlar tarafınıza iletilecektir.

Şuan bu durum ciddi bir durum olarak gözükmese de nadir gözükse de ileri de arkadaşların da başına gelmesi durumun da amacım sorunu çözmek niteliğindedir.

Ben üstte ki 3 neden üzerinde duruyorum, Mail attım ve dönüş bekliyorum sizler gibi. Eğer bu sorunu yaşayan ve Mail olarak sorunu çözüme ulaştaran arkadaşlar varsa konu altında yazabilirler.

İyi forumlar dilerim.