hocam siz bana rapor vemiceksiniz ..zaten bende istemiyorum artik ...yazik ya böylemi konustuk biz sizinle ...artik raporda size kalsin yaptiginiz iste...diger forumdan benden sonra alanlara raporlarini taa cumartesi pazar günü teslim ettiniz...ama biz galiba cok safiz :) neyse kalsin helalide hos olsun paranin güle güle kullan...ALLAH bereketini artirsin yaptigin isin cok iyi is cikardiniz ne diyim...Dünyalik 150 lira icin ...ALLAH beni affetsin senin yüzündende günahkar oldum ...iyi calismalar

Kesinlikle Böyle is yapan Arkadaslarla alisveris yaparken Herkese Gecerli bu sözüm bu Babanizin oglu dahi olsa Önce isi yaptirin sonra para ödeyin...Kim olursa olsun yapmicaksada yapmasin...yapcak biri mutlaka cikacaktir... eger bir insan is söyzlesmesindeki aktine sadik kalamiyor ve söz verdigi gün islem bitmiyorsa ...ki makinalarda ariza vardi aksam dedi yarin dedi ve 4gün yine gecti suan ne oldugunu hangi bahanenin arkasina siginacagini merak ediyorum...

ve wmaraci yönetimine sesleniyorum bazi forumlarda ayni is yapiliyor ama o forumda kimse magdur edilmiyor...sebebi oralarin davetiyeli ve farkli üyelik olaylari oldugu icin ...ve gördügüm kadariyla o forumlarda tiaret yapan arkadaslar wmaraci ve bazi üyelikleri kolay olan forumlarda is yaptiklari zaman sürekli yaptiklari isi özensiz ve duyarsiz yapmalarina sebep oluyor...ve madur oluyoruz ...ha ordanda mesaj atariz kendisine aynisini yazariz gerekeirse ama konu bu forumda gectigi icin ordan müdahil olmakta istemiyoruz...takip ediyoruz bizden sonra paket alanlara arkadas rapor tesliminde halen daha bulunuyor bizimde 6 gün gecti ne rapor var ne haber nede ilgi alaka ...makina bozulmustuku yalan ...bahane zaten raporlari görünce bizim tanitimimiz islemlerimiz ne zaman yapilmis ne yapilmis hangi saat ve tarihlerde gönderilmis ne olmus anlayacagiz bakcaz...bizde biliyoruz 49 dolara program alip pr li siteleri toplayim göndermeyi ...yani hic bilmesen youtubede anlatiyor girer yaparsin biz tecrübeli insnlara yaptiralim zamanimizda yok diyoruz ama malesef icler acisi...birde böyle seylerle zaman harcayip strese giriyoruzz...malesef