Vatan Computer zararını karşılar. Çünkü Vatan Computer'ın suçu, size bilgisayar satmamalıydı :)
Forumda gördüğüm en saçma başlıklardan biri olmuş, tebrikler.
Forumda gördüğüm en saçma başlıklardan biri olmuş, tebrikler.
Size gereken cevabı verirdim ama terbiyem buna müsait olmadığı için yazamadım.Empati yapmanızı isterdim çünkü bir aileden az kalsın elektrik yüzünden 4 cenaze çıkıyordu acaba bu sizde olsa ne yapardınız. Çok merak ediyorum eğer bir gün olursa arayın o zaman konuşma yaparım.Neymiş efendim konu başlığı saçmaymış.Saçmalığın daniskası... Bir daha ben konu açtığım zaman gerekirse lütfen boş yorum yapmayı bırakın girmeyin konuya gerekirse ricamdır.Saygılarımla.
Geçmiş olsun hocam
Saolun hocam
Keşke acele etmeseydiniz açmak için, olan şansınızı da yok ettiniz maalesef. Kasa parçalarını eğer siz topladıysanız tek tek söküp pirincin içinde bekletseydiniz iki gün çok daha iyi sonuç alabilirdiniz bence. Vatan servisi su lekesini gördüğü an garanti kapsamından çıktığını belirtecektir. Geçmiş olsun.
Kurumuştur diye düşünerek açtım.Zaten bugün sigortadan geldiler ev kredisi olduğu için eşya girmiyor içine bakalım her taraf kötü ne yapcaklar.Biraz daha kurumasını bekleyecem.Olmazsa Vatana gideceğim.
Bunu karşılama ihtimalleri çok düşük. Kullanıcı hatası olan durumlarda garanti hiçbir üründe işlemez.
Sel baskını gibi bi şey doğal afet yani diyelim kullanıcı hatası nerde anlayamadım.En iyisi götürmekte kasayı biraz kurusun bir umut çare