Evet arkadaşlar bundan sonra bütün forumlarda, 50 ye yakın internet sitemde bu Strato denen firma hakkında ************** olduğuna dair konular açmam gerekecek sanırım.
Daha önceki konumda durup dururken almış olduğum domain paneline girişimin yasaklandığını belirtmiş ve sözde firma stratodan mail ile bilgilendirme istedim.
Gelen mesaj bu şekilde;

Değerli Müşterimiz,

İletiniz için teşekkür ederiz.

Hesabınız abuse ekibimiz tarafından engellenmiş. Bu konuda müşteri temsilcileri olarak size herhangi bir bilgi veremeyiz ve engellemeyi kaldırma yetkimiz bulunmamaktadır.

Lütfen abuse@strato.de adresi üzerinden abuse ekimizle iletişime geçiniz.


Saygılarımızla,


Burak Dogan
STRATO Müşteri Hizmetleri

-------------------------------------------------------------------------------
İletişim:: www.strato.com/faq
Website: www.strato.com
-------------------------------------------------------------------------------
STRATO AG
Pascalstraße 10
10587 Berlin, Almanya
-------------------------------------------------------------------------------
Denetleme Kurulu Başkanı: Vicente Vento
Yönetim Kurulu: Dr. Christian Böing,
Christoph Steffens, René Wienholtz
Berlin-Charlottenburg Yerel mahkemesi HRB 79450


abuse ekibi engelemiş vs.

Ben de kendilerine şu şekilde bir mail gonderdım.

Pardon da kim bilgi verecek o zaman ?
Domain paneline giremiyorum ? Aynı sorunu webmaster forumumuzda yaşayan arkadaşlarda var. Sorunun çözülmemesi halinde birlikte farklı girişimlerimiz olacaktır. Abuse midir ne ekibiyse bilgi verecek olan her kimlerse iletirseniz sevinirim iyi günler.

Geçen haftada yaşadığım bır sıkıntıda bu şekilde abuse tarafından engellendıgını kendılerının bılgı veremeyeceklerını soylemıslerdı. Sonra ise Banu ve Serap diye iki temsılcı ıle yazısarak sorunu halletmıstık. Şimdi bu burak denen lavuk çıkmış abuse engellemiş diyor. Eğer ki şu domaın panelini actıramıyım hakkaten dıyorum işi gücü bırakıcam her yere strato **************dır diye makale yazıcam. Tanıtım yazısıda alabilirim :)

Ayrıca aynı veya benzer sorun yaşayan arkadaşlarında desteklerını beklıyorum. Bu seref yoksunlarının yanına bırakmayalım en azından Tr piyasasından silelim şerefsiz kefereleri.