Merhaba belkide bilmeyen vardır,bir kaç gün önce gmail ve bir çok eposta servisinden milyonlarca hesap çalındı. Youtubedaki müzik gurubumuzun Mail adreside ne yazıkki buna dahil. bununla beraber doğal olarak adsense,gmail ve benzeri hiç bir servise erişemiyorum.. Tüm kurtarma seçenekleride anında değiştirilmiş yani hesaba ulaşmak için hiç bir seçeneğim yok.. (nasıl o çalınan hesaplardan olduğunu düşünüyorsun derseniz ; Youtube kanalımızın mail adresi hiç bir şekilde başka bir yerde kullanılmadı veya başka bir bilgisayarda giriş yapılmadı.)
Bende googlenin son çare olarak sunduğu ticket ile hesap kutarma yöntemini denedim,tüm bilgiler eksiksiz olarak tarafımca girildi ve bana verilen cevap
"Kayıtlarımızı incelediğimizde, xxxx hesabınızda oturum açabildiğiniz anlaşılıyor."
şeklinde bir ibare gördüm ve haliyle çıldırdım. Hayatımda bu kadar saçma bir şeyle karşılaşmadım kurtarmanın bir yolu yok mu acaba ? Googlenin kendi eksiğinin sonuçlarını ben çekmek zorunda mıyım ? ayrıca şuan web sitem ile önceden diğer adsense hesabıyla başvuru yaptığım için yeni bir adsense hesabında başvuruda yapamıyorum fikri olan var mı arkadaşlar ?