-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Blog Yazarı
-
-
Ad Soyad
Ç** E**
-
-
-
Ticaret
5, (%100)
sefaunlu adlı üyeden alıntı
cgrers &
dragonwx hocam. sitedeki bu ürünü satın alan türkiyedeki vatandaşların yorumlarını okudum. Hepsi sorunsuz bir şekilde ulaştığını belirtmiş (sadece bu ürün için 30 yorum dolaylarında türkiye)
Bu tamamen gümrük çalışanına göre değişiyor 10 paketten birini eline alıyor sallıyor merak ediyor bi bakıyor telefon hop çöpe :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
RX 560 4 GB ekran kartı hediye ediyorum. Forum sitemiz: pchastalari.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
50 / E
-
Meslek
İşletme
-
-
Ad Soyad
L** K**
-
-
-
Ticaret
6, (%100)
Hocam ben defalarca alışveriş yaptım. Ne vergi diye birşey var nede kargo ücreti. Ordaki fiyat neyse o fiyata alıyorsunuz. Daha bugüne kadar elime ulaşmayan ürünüm olmadı. 75$ altıda ürüün aldım 75$ üstüde. Hepsi sorunsuz geldi. Bence burayı dinlemek yerine gidin ufak bi alışveriş yapıp kendiniz görün.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
Cbaran adlı üyeden alıntı
gelir sorun olmaz 27 gün civarında gelir ya da dhl seçin muhtelen 35 usd nakliye parası olur bu şekilde de 3 gün içerisinde gelir.
Ek Olarak:
uzunlarpc tümüyle yanlış bir bilgiye sahipsiniz 60 gün kargoya verme hakları vardır. Verse ya da vermese bile dispute açarak paranızı geride alma ihtimaliniz çok yüksek.
Yanlış bilen sizsiniz :)
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....
portal
https://portalciyiz.com
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
Y** Ö**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Türk birisi yorum yapmış demek ki geliyormuş hocam
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Editör
-
-
Ad Soyad
R** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
2 ay içinde gelmezse paranız iade ediliyor zaten
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
uzunlarpc adlı üyeden alıntı
Ben aliexpressden sürekli alışverişim yapan birisiyim yanlış dediginiz bilgi kesinlikle doğrudur oyandan buyandan bulduğum cümle değildir tamamen yaşadığım olaydır , ayrıca şunuda size söyleyeyim
Karşıdaki kişi kargo bilgilerini girer ise 60 gün geri sayım başlar.
Burdada gördüğünüz gibi ( kendi panelim ) ;
http://i.hizliresim.com/z5d8RR.png ( Kargo bilgisini girmiş 60 günden geri sayım başlamış )
Siz siparişi verdikten sonra karşıdaki kişi kargo bilgilerini girmediyse 10 gün geri sayım başlar.
Kargo bilgisini girdikten hemen sonra 60 gün geri sayım başlar.
60 gün kargoya verme hakları vardır demekle 60 gün kargodan sonra bekleme süresi vardır demek aynı şey değil hocam ayrıca 60 gün olayı genellikle ürünleri bekletip toplu gönderen satıcılarda oluyor genellikle 30-35 gün koruma veriliyor
Ek Olarak:
Cbaran adlı üyeden alıntı
dragonwx Doğrudur üstat aylık 3bin tl den fazla aliexpressden malzeme getiriyorum. Kesinlikle ben yanlış biliyorum hiç şüpheniz olmasın :D
Daha fazla bilgisiz fikri olan varsa Aliexpress A4 kullanıcısı olduğunu bizimle paylaşırsa ona göre ciddiye alalım.
http://hizliresim.com/MpOWQa3 bin tl ye ne alıyorsunuz sorması ayıptır alibaba ile karıştırmış olmayasınız. Kanıtlayın bana 60 gün kargoya verme süresi olduğunu sonrasında bilgisiz dersiniz.
İnstagram Butik Hesabı Alınacaktır....