-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
Yazar, çizer, biçer!
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Merhaba,
Sürekli kullanım için değil belirli kampanyalar için .top domainler almayı planlamaktayım.
Yani örneğin " kurumsalsite.top - kisiselsite.top " gibi domainler alıp hazır site paketleri
satmayı planlamaktayım. Sizce domainlerin .top olması zarar verir mi? Reklamlara geri
dönüşü etkiler mi? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Gökten deniz yağsa, aramızdan su sızmamalı.
-
-
Yaş/Cinsiyet
21 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
31, (%100)
Takipteyim bende de 2 adet .top uzantılı jenerik domain var :p @SerkanALAZ sitesinde makale yayınlamıştı :)
Ticarette hızlı olan değil, fırsatı erken gören yol alır.
ayazbey
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
GİRİŞİMCİ CEO
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Aynen bende takipteyim merak ediyordum kaç zamandır.
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
www.dizin.top uzantıların elbette farklılığı ve değeri vardır bu tartışılamaz ancak com net org uzantılı bir çok popüler ve jenerik isimler alınmış ve kullanilir durumda buna ek olarak son zamanlarda Wm aracı ve farklı forumlarda top uzantısı baya bir ilgi görür oldu top uzantısını forumda ilk @serdar38 arkadasimizda satış yaparken gördüm ben ardından bende satış a başladım bu uzantı ile su anda devam ediyorum ve ilgi görüyor ve bunada değer diye düşünüyorum ardından yine diğer arkadaslarda domain piyasasında top uzantısına önem ve değer vermeye başladı buda durgun olan domain alim satım alanına canlılık kazandırdı ilgi gören birşey değersiz olamaz elbette bende bu uzantı ile güzel siteler yapılabilir ve en azından ayni kategori adına sahip bir kaç domain ile web sitenize backlink alabilirsiniz top uzantılı bir siteye örnek olarak
www.dizin.top verebilirim uzantının dışında yapilan is içerik reklam ve yenilikle siteler iyi yerlere gelir yoksa com net org olan ve bu desteklerden yoksun bir web sitesi cop olmaktan yok olmaktan başka bir ise yaramayacaktır.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.
-
-
Yaş/Cinsiyet
43 / E
-
Meslek
.....
-
-
Ad Soyad
F** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Geçmiş yıllarda .ws domainide öyle olmuştu.
Önce herkes kaydetti sonra baktılar ki işe yaramıyor herkes bıraktı.
Şimdi çok nadiren görünüyor bu .ws domainler.
Ben .top domaini işlerini desteklemiyorum.
Şimdilik bu domaine rağbet var ama bence insanlar bundan çabuk sıkılacak.
Ben şahsen .com harici hiçbir domaini asla almam.
Com olsun çamurdan olsun!
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
Ş** K**
-
-
-
Ticaret
135, (%100)
Hata yapılacak bir durum göremiyorum ben herkes verilerle ve sonuçlarla is yapar arkadaş gerekli resmi eklemiş zaten kendisine katılıyorum zaten çok değerli bir projen is varsa paraya kiyip com com.tr yada alanında var olan tüm domain uzantilariNi satın almanız gerekir ornek vericek olursak 44k ya satılan yolcu.com domaini birRproje icin satın alindi
2 kişi bu mesajı beğendi.
Bugün Bizim Yarın Çocuklarımızın.