Gizlilik Politikasında bir kaç şey dikkatimi çekti .

2. Kişisel kullanıcı bilgilerinin toplanma ve işlenme amacı


2.2.6. Anonim verilere dayalı olarak istatistiksel çalışmaların ve diğer araştırmaların yapılması.

3. Kişisel kullanıcı bilgilerinin işlenme ve üçüncü taraflara aktarılma koşulları

3.3. Yandex, aşağıdaki durumlarda kişisel kullanıcı bilgilerini üçüncü taraflara aktarma hakkına sahiptir:

3.3.1. Kullanıcı, bu tür işlemler için onay verdiğini ifade etmiştir;

3.3.2. Belirli Servislerin Kullanıcı tarafından kullanılması çerçevesinde ya da kullanıcıya hizmet sunulabilmesi için bilgilerin aktarılması gerekmektedir.

3.3.3. Rus mevzuatına veya diğer uygulanabilir mevzuata göre, mevzuatla belirlenen prosedür çerçevesinde bilgilerin aktarılması öngörülmektedir;


3.3.4. Söz konusu bilgi aktarımı, bilgilerin satılması veya diğer şekillerde aktarılması (tamamen veya kısmen) halinde gerçekleştirilir, bununla birlikte işbu Politika’da düzenlenen hükümleri uygulama yükümlülüğü de ilgili kişisel bilgileri elde eden kişiye geçer;


3.3.5. Kullanıcının Yandex servisleri kullanıcı sözleşmesi’ni (http://legal.yandex.com.tr/rules/) ihlal etmesi halinde, Yandex’in veya üçüncü tarafların haklarının ve yasal çıkarlarının olası bir durumda korunmasını sağlamak amacıyla.

3.4. Yandex, kişisel kullanıcı verilerinin işlenmesinde, Rusya Federasyonu’nun “kişisel veriler hakkındaki” federal yasasına uyar.


3.3.1
madde belki bir uygulamanın sözleşmesinde yazıldı kimse görmediği için kabul etti . Çok riskli şeyler kanımca. Sizleride uyarayım dedim.